Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder och all produktion sker i egen regi.

Då Botrygg är långsiktiga ägare av de fastigheter de bygger tas inga genvägar i produktionen utan allt har en hög kvalitet i alla led då det lönar sig på sikt. Botrygg har en hög ambitionsnivå i såväl produktion som förvaltning av bostäder vilket återspeglas i den kundundersökning som AktivBo årligen utför där vi utsetts till Sveriges bästa förvaltare.

Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Vi söker nu en redovisningsekonom till vårt huvudkontor i Linköping. Tjänsten är ett semestervikariat över sommaren(främst V.27 – V.31).

Som redovisningsekonom på Botryggs ekonomiavdelning kommer du bland annat att arbeta med löpande redovisning och momsrapportering, vilket förutsätter att du har god bokföringsvana. Arbetet innefattar bland annat reskontrahantering och upprättande av utbetalningsfiler till leverantörer samt assistans med kundfakturering. Vikariatet innefattar redovisningsarbete mot såväl aktiebolag inom koncernen som mot ett antal bostadsrättsföreningar.

Som en del av ditt arbete kan du även komma att ta fram underlag och beräkningar till olika ekonomiska rapporter, analyser och uppföljningar. Tjänsten kommer också att inkludera administrativa uppgifter som sortering av leverantörsfakturor, fakturaskanning samt insorteringsarbete.

Vi söker Dig som har en pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har praktisk erfarenhet av bokföring och ekonomihantering i. Som person är du noggrann och serviceinriktad. Du har förmågan att utföra flera olika uppgifter parallellt och tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo. Vidare är du självgående och har vana vid att arbeta mot deadlines.

Då tjänsten innebär kontakt med både svenska och utländska leverantörer och kunder förutsätter vi goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser även att Du har god datorvana avseende Outlook, Word och Excel. Erfarenhet av ekonomisystemen Visma Control (fd. XOR) samt skanningsprogrammet Visma DCE är meriterande.

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.

  Varaktighet, arbetstid

  Sommarvikariat med period enligt överenskommelse(främst V.27 – V.31)

  Heltid

  Kontorstider kl 8-17

  Ansök senast 31 maj 2019

  Skicka din ansökan och eventuella frågor till jobb@botrygg.se

  Ange ” Semvik. Red.Ek. 2019” i samband med ansökan

  Lön

  Fast månads- vecko eller timlön

  Enligt överenskommelse

  Arbetsgivare

  Botrygg AB

  Box 335

  581 03 Linköping

  Besöksadress

  Junkersgatan 1

  Linköping