Gillar du att möta nya människor, bygga relationer samt har en hög känsla och naturlig fallenhet för service? Trivs du med att arbeta i en verksamhet med ett högt tempo och hantera många ansvarsområden samtidigt? Då är den här tjänsten något för dig!

Botrygg söker nu en teknisk förvaltare till vårt kontor i Linköping. Som teknisk förvaltare kommer du att ansvara för den operativa tekniska driften av våra fastigheter. Botryggs fastighetsbestånd består av en mix av bostadsfastigheter, hotell, samhällsfastigheter samt en fotbollsarena och du kommer jobba med både nya och äldre fastigheter.

Du förväntas upprätta förfrågningsunderlag och handla upp entreprenörer vid behov samt fungera som en intern resurs i frågor kring underhållsplaner och teknisk förvaltning gentemot dina kollegor. Då Botrygg även bygger fastigheter i egen regi kommer du att sitta med och granska fastigheters tekniska lösningar redan i projekteringsfasen.

Vi ser gärna att du har utbildning från högskola eller motsvarande med inriktning mot energi- eller fastighetsteknik eller motsvarande ca 5 års erfarenhet i yrket. Du har tidigare erfarenhet som teknisk förvaltare och är van att arbeta med ombyggnads- och underhållsprojekt samt byggtekniska förvaltningsfrågor, OVK-åtgärder och dylikt. Du har en analytisk förmåga och erfarenhet av att arbeta med energiuppföljning och effektivisering. Erfarenhet av injustering och intrimning av byggnaders tekniska system och/eller installationssamordning i byggprojektering är meriterande.

Goda kunskaper i Office-paketet och kännedom om Cad-program är en förutsättning. Tjänsten kräver även att du har en god förmåga att strukturera, prioritera och organisera dina arbetsuppgifter. Som person är du driven och trivs med att arbeta i en verksamhet med högt tempo. Du har stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Vilka är vi?

Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi Sveriges tolfte största bostadsproducent, och all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Då Botrygg är långsiktiga ägare av de fastigheter vi bygger tas inga genvägar i produktionen utan allt har en hög kvalitet i alla led då det lönar sig på sikt. Botrygg har en hög ambitionsnivå i såväl produktion som förvaltning av bostäder vilket återspeglas i den kundundersökning som AktivBo årligen utför där vi har utsetts till Sveriges bästa bostadsförvaltare.

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.

Varaktighet
Anställningen startar enligt överenskommelse enligt formen som provanställning.

Lön
Fast månads- vecko eller timlön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: TFLinköping2019

Kontakt
Henrik Söderbring, Förvaltningschef
010-516 30 00 (Vx)
henrik.soderbring@botrygg.se

Arbetsgivare
Botrygg AB
Box 335
58103 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping