Just nu söker vi Projekteringsledare med erfarenhet till vårt kontor i Linköping.

Är du en person som trivs i en självgående roll med att leda projekt i tidiga skeden? Vill du ha en sådan roll? Då vill vi gärna få in din ansökan!!


Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Ansvarig för hela projektet från de första idéerna till dess att projekteringen för samtliga discipliner är färdig inom detaljplaneskedet.
  • Ansvarar för att upprätta projektbudget för såväl projektering som produktion.
  • Arbetsuppgifterna består framförallt av att ansvara för att leda och samordna projekteringsarbetet, kontakt med konsulter, entreprenörer och myndigheter.

Din profil

Du har en bakgrund som byggnadsingenjör alternativt byggnadstekniker eller att motsvarande kunskaper tillgodogjorts på annat sätt. Du har minst 5 års erfarenhet inom projekteringsledning med att leda och driva projekt.

Som projekteringsledare är du målmedveten och kan ta snabba beslut. Du är positiv och har en hög social förmåga samt lätt för att knyta kontakter. Viktiga nyckelord som struktur, prioritering och organisering stämmer väl in på ditt arbetssätt. För rollen är det viktigt att du är stresstålig och tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.

Du har vidare god förmåga att arbeta självständigt och har ett stort engagemang. Du ser helheten och arbetar mot uppsatta mål men har heller ej svårt att växla om ifall målen ändras längs vägens gång. Ett gott ledarskap är också en viktig egenskap du besitter där du driver dina processer framåt genom god kommunikation och samverkan i projekten.

Eftersom tjänsten innebär skriftlig samt muntlig kontakt med svenska såväl som utländska leverantörer och entreprenörer förutsätter vi goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska. Du har även vana vid att arbeta i Officepaketet och ritningsprogram som AutoCad och Bluebeam.


Botrygg som arbetsgivare

Som Projekteringsledare på Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar. Tjänsten som Projekteringsledare innebär framförallt en stor variation av arbetsuppgifter och projekt.

Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro, Uppsala och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av mer än 100 fastigheter med ca 4500 lägenheter och ca 300 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.


Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!


Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.Varaktighet
Heltid. Anställningen startar enligt överenskommelse enligt formen som provanställning.

Lön
Fast månadslön.
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan och frågor via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: Projekteringsledare Lkpg ht 2021

Kontakt
Adam Cocozza 010-516 30 00 (Vx)
adam.cocozza@botrygg.se

Arbetsgivare
Botrygg AB
Box 335
58103 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping