Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av mer än 93 fastigheter med cirka 2600 lägenheter och cirka 300 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Vi söker nu en projektledare med placering i Linköping. Som projektledare på Botrygg har du en stor beslutsfrihet och kan driva arbetet framåt i snabb takt. Detta då vi bygger i egen regi och att du som projektledare verkar i egenskap av beställare och ej har en extern beställare som du måste förankra frågor med och vänta på svar ifrån.

I projektledningsrollen är du ansvarig för hela projektet från de första idéerna till dess att projekteringen för samtliga discipliner är färdig. Du ansvarar för att upprätta projektbudget för såväl projektering- som produktionen. Du finns även med som ett stöd i produktionen under byggtiden. Arbetsuppgifterna består framförallt av att ansvara för att leda och samordna projekteringsarbetet, kontakt med konsulter, entreprenörer och myndigheter samt ekonomiuppföljning.

Vem är du?

Som projektledare är du målmedveten och kan ta snabba beslut. Du är positiv och har en hög social förmåga samt lätt för att knyta kontakter. Viktiga nyckelord som struktur, prioritering och organisering stämmer väl in på ditt arbetssätt. För rollen är det viktigt att du är stresstålig och tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.

Du har vidare god förmåga att arbeta självständigt och har ett stort engagemang. Du ser helheten och arbetar mot uppsatta mål men har heller ej svårt att växla om ifall målen ändras längs vägens gång. Ett gott ledarskap är också en viktig egenskap du besitter där du driver dina processer framåt genom god kommunikation och samverkan i projekten.

För denna tjänst krävs en bakgrund som byggnadsingenjör alternativt byggnadstekniker eller att motsvarande kunskaper tillgodogjorts på annat sätt. Du har minst 3 års erfarenhet inom projektledning eller projektering. Eftersom tjänsten innebär skriftlig samt muntlig kontakt med svenska såväl som utländska leverantörer och entreprenörer förutsätter vi goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska. Du har även vana vid att arbeta i Officepaketet och ritningsprogram. Arbete med installationssamordning är meriterande.

Varför Botrygg?

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i ett företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Botrygg har många internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Som projekteringsledare på Botrygg har du en central och viktig funktion med möjlighet att påverka. Du erbjuds ett fritt arbete med mycket eget ansvar.

Välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.Varaktighet
Tillsvidare, Heltid

Lön
Fast månadslön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan och eventuella frågor via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: Projektledare Lkpg 2020

Kontakt
010-516 30 00 (Vx)
jobb@botrygg.se

Arbetsgivare
Botrygg AB
Box 335
58103 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping