Just nu söker vi en jurist med inriktning mot fastighetsjuridik till vårt huvudkontor i Linköping.

Är du en person som trivs i en självgående roll med mycket frihet kring hur du ska lösa dina arbetsuppgifter? Då vill vi gärna få in din ansökan!

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Ärendehantering och tvistelösning inom Botryggs fastighetsbestånd, byggverksamhet och inom de bostadsrättsföreningar som Botrygg förvaltar, innefattande hantering av ärenden i hyresnämnd och domstol.
  • Vara Botryggs kontaktperson gentemot domstolar, inskrivningsväsendet, kronofogden, lantmäteri och övriga myndigheter.
  • Ansvara för upprättande av olika avtal för bolaget.
  • Vara kontaktperson vid frågor om personuppgiftshantering.
  • Ha en rådgivande roll där du agerar bollplank till dina kollegor och de bostadsrättsföreningar vi förvaltar.

Din profil

Du har en högskoleexamen inom affärsjuridik eller annan juridisk inriktning samt några års erfarenhet från likvärdiga uppgifter sedan tidigare. Du har en god förståelse för helheten kring fastighetsrätt, avtalsrätt, entreprenadrätt, hyresrätt samt bostadsrätt. Du är strukturerad och gillar att utreda och grotta ner dig i spännande ärenden. Som person är du noggrann och analytisk. Du känner dig trygg med att fatta beslut på egen hand och arbeta självständigt. Du är bra på att uttrycka dig i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Botrygg som arbetsgivare

Som fastighetsjurist på Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar.

Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av mer än 100 fastigheter med cirka 2 800 lägenheter och cirka 320 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.Varaktighet, arbetstid
Anställningen startar enligt överenskommelse som provanställning.

Lön
Fast månadslön enligt överenskommelse.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan och frågor om tjänsten via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: Jurist Botrygg

Arbetsgivare
Botrygg Förvaltningsfastigheter AB
Box 335
581 03 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping