Just nu söker Botrygg en ambitiös person som har möjlighet att arbeta hos oss på heltid som rollen förvaltningsassistent till vårt kontor i Göteborg.

Har du en naturlig fallenhet för service och tycker om att träffa nya människor och bygga relationer? Trivs du med att hantera flera ansvarsområden samtidigt och arbeta i en verksamhet med högt tempo? Då är det dig vi söker för tjänsten förvaltningsassistent!

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Kundkontakt via mail och telefon
  • Hantering av serviceanmälningar
  • Hantering utflytt/inflytt i ett av våra områden
  • Administrativ förvaltning
  • Assistera i dagligt arbete till förvaltare och tillgänglig resurs för övriga på kontoret
  • Nyckelbeställningar

Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom fastighet, bygg eller ekonomi. Tidigare erfarenhet som förvaltningsassistent är meriterande. Du har en serviceinriktad inställning och brinner för att få nöjda kunder. Du är initiativtagande och bra på att kommunicera. Tjänsten kräver att du är noggrann och har ordning och reda, lika mycket som du uppskattar att arbeta effektivt och tar egna initiativ. För att lyckas i rollen krävs det att du är engagerad, utåtriktad och har en vilja och ett intresse av att lära dig nya saker. Du är bra på att utrycka dig i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Botrygg som arbetsgivare

Som förvaltningsassistent på Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med eget ansvar.

Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av mer än 100 fastigheter med cirka 2 800 lägenheter och cirka 320 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Inkom med din ansökan senast 4 oktober 2020. Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!


Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.


Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare, Heltid

Lön
Fast månads-, vecko- eller timlön

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan och eventuella frågor via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: Förvaltningsassistent Göteborg

Kontakt
010-516 30 00 (Vx)
jobb@botrygg.se

Arbetsgivare
Botrygg AB
Box 335
58103 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping