Botrygg bygger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter såsom äldreboenden, gruppboenden, förskolor och skolor. Botrygg är verksamma i Linköping, Stockholm, Uppsala, Norrköping, Göteborg och Örebro. Idag omfattas fastighetsbeståndet av mer än 100 fastigheter med ca 5000 lägenheter och ca 300 lokaler av olika storlek. Byggnationen sker i egen regi och producerar ca 600 lägenheter/år. Botrygg har 400 anställda och omsätter ca 1 300 Mkr. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Om tjänsten:

  • En tillsvidareanställning till projektinköp för nybyggnation av bostäder och samhällsfastigheter på vårt huvudkontor i Linköping.
  • Du kommer ha nära kontakt till dina kollegor både på inköpsavdelningen och ute på byggarbetsplatserna.
  • I tjänsten kommer du bland annat hantera upprättande och utskick av förfrågningar, granskning av anbud, administration, avrop, avtalsskrivning samt uppföljning av leveranser.

Du som söker har en utbildning som inköpare eller entreprenadingenjör inom bygg/fastighet eller annan likvärdig kompetens. Datorvana inom Outlook, Word och Excel samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift krävs då tjänsten innebär daglig kommunikation med både svenska och utländska kontakter. Som person bör du gilla att arbeta självständigt såväl som i grupp, ha lätt för att lära och tycker att ett högt tempo med snabba växlingar är spännande och just något som passar dig!


Vi erbjuder dig ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Anställningen är heltid tillsvidare med provanställning. Fast månadslön erbjudes enligt överenskommelse.


Inkom med din ansökan till jobb@botrygg.se Ange Referens ”Inköpare 2022”

Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Angående eventuella frågor om tjänsten så skicka dessa till Maria Brahim på tel. 010-516 30 00 eller e-post: maria.brahim@botrygg.se


Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.