Som löneadministratör på Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar.

Är du en person som trivs i en självgående roll med siffror och administration med mycket ansvar kring hur du ska lösa dina arbetsuppgifter? Vill du ha en roll då vill vi gärna få in din ansökan!


Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Löneberedning och lönefördelning
  • Rekrytering
  • Administration av digital tidrapportering
  • Diverse administration mot Fackförbund
  • Utförande av diverse arbetstagarintyg mm

Din profil

Du har en eftergymnasialutbildning inom HR, löneadministration eller motsvarande. Alternativ minst tre års arbetslivserfarenhet av uppgifterna ovan.

Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och känner dig trygg i att fatta egna beslut. Behöver också ha förmågan att agera med gott omdöme i stressiga situationer.

Du har god datorvana och behärskar Outlook, Word och Excel. Kunskaper inom Hogia ByggLön är extra meriterande. Då arbetet innebär daglig kontakt med både svenska och utländska medarbetare förutsätter vi goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Botrygg som arbetsgivare

Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostäder och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro, Uppsala och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av mer än 100 fastigheter med cirka 3500 lägenheter och cirka 300 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.


Urvalet sker löpande och rekryteringen kan avslutas innan sista ansökningsdag 18 juli 2021, så välkommen in med din ansökan redan idag!


Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.


Varaktighet, arbetstid
Anställningen är en heltidstjänst.

Lön
Fast månadslön enligt överenskommelse

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan och frågor om tjänsten via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: Löneadministratör 2021

Arbetsgivare
Botrygg Bygg AB
Box 335
581 03 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping

Arbetsort
Huvudkontoret, Linköping