Är du en kommunikatör som drivs av att tänka nytt och göra skillnad för näringsliv och samhälle? Då har Botrygg rätt tjänst för dig. Nu söker vi en kommunikatör med ansvar för planering, genomförande och utvärdering av kommunikationsinsatser för Botryggkoncernen samt för föreningar som Botryggkoncernen samarbetar med. Tjänstens placering är på vårt huvudkontor i Linköping. Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten

Rollen som kommunikatör är bred och innebär bland annat att du:

  • Tar fram, genomför och följer upp kommunikationsplaner.
  • Ansvarar för att ta fram innehåll, så som webmaterial, produktblad, inbjudningskort, försäljningsunderlag, information till media m.m, anpassat efter olika kanaler (sociala medier, mail, hemsida mm) och kommunicera dessa externt.
  • Skriver och redigerar texter samt hanterar filmer, bilder och ljud i tekniska format.
  • Skapar hemsidor och logotyper.

Om dig

Du har en eftergymnasialutbildning inom journalistik eller kommunikation och har jobbat med dessa frågor i företag av liknande storlek. Du har mycket god förmåga till målgruppsanpassad kommunikation och har erfarenhet av digitala kanaler. Det är meriterande med kunskaper inom Adobe Creative Suite, sociala medier samt erfarenhet av att bygga hemsidor. Som person är du driven, kreativ, självgående och har ett intresse för färg och form. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och känner dig trygg i att fatta egna beslut. Du har även god förmåga att etablera kontakter och nätverk.


Om företaget

Botrygg är ett fastighetsbolag med en egen byggverksamhet. Vi förvaltar ca 5000 bostäder och bygger ca 500 nya per år. Eftersom vi själva ansvarar för hela processen, från projektidé till byggnation och slutligen förvaltning, tar vi inga genvägar. Vi vet att kvalitet lönar sig i längden. Vårt huvudkontor ligger i Linköping, men vi har även kontor i Stockholm och Göteborg.

Botrygg är ett familjeföretag i tredje generationen som vuxit från en handfull medarbetare till 400 anställda. Vi har länge varit i framkant vad gäller kundnöjdhet och har vid upprepade tillfällen utsetts till Sveriges bästa hyresvärd av våra hyresgäster.

Botrygg värnar även om ett starkt föreningsliv. Vi samarbetar därför med föreningar inom olika typer av projekt. I tjänsten innefattas även att bistå föreningar, som utgör Botryggs samarbetspartners, med hjälp inom olika områden.


Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.


Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare, heltid.
Lön
Fast månadslön enligt överenskommelse.
Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan senast 21/12
Vi tar emot ansökan och frågor om tjänsten via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: Kommunikatör 2021
Kontakt
Vid frågor om tjänsten mm, var god och kontakta michael.cocozza@botrygg.se,010-516 30 00 (Vx)
Arbetsgivare
Botrygg Bygg AB
Box 335
581 03 Linköping
Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping