Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som inriktar sig på hyres- och bostadsrätter samt samhällsfastigheter. Vi förvaltar 4500 bostäder och ett femtiotal samhällsfastigheter. Såväl byggnation som förvaltning sker i egen regi med egen personal. Botrygg är verksamma i Linköping, Stockholm, Uppsala, Norrköping, Göteborg och Örebro.

Just nu söker vi en platschef med erfarenhet till Stockholm.

Om tjänsten

Som platschef arbetar du med att leda projekt utifrån tid, ekonomi och kvalitetsmål på olika bygg- och anläggningsprojekt. I det dagliga driver och leder du produktionsprocessen och ansvarar för att byggprojektet följer angiven tidsplan. Vi har hela produktionen internt och har egen personal inom alla arbetsgrupper förutom installatörer. I din roll som platschef har du hjälp av arbetsledare för att styra våra egna resurser.

Arbetsmiljö är en högt prioriterad fråga och du förväntas att aktivt arbeta med arbetsmiljörelaterade arbetsuppgifter så som arbetsberedningar, skyddsronder, dagliga säkerhetsgenomgång och synergirapportering.

Som platschef på Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar. Tjänsten som platschef innebär framför allt en stor variation av arbetsuppgifter och projekt.

Om dig

För att klara detta är du utbildad byggingenjör och har minst 5 års erfarenhet av liknande projekt alternativt arbetat i många år som arbetsledare och har kunskap om, eller varit blockchef. Du har goda ledaregenskaper, är självgående, noggrann, kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer. Du behöver ha en hög social kompetens och ha att lätt för att samarbeta då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer. Då många av våra hantverkare har utländsk bakgrund krävs att du har goda kunskaper i tal och skrift i både engelska och svenska. Självklart har du genomgått utbildning för arbetsmiljöansvar BAS-P/U. Du har god datorvana avseende Outlook, Word och Excel. Du har körkort B.

Det är meriterande om du:

  • Har kunskap i programmen Auto-CAD och Bid-Con
  • Betong klass 2
  • Kunskap om ställningsarbete
  • Tillståndsansvarig för Heta Arbeten

Botrygg som arbetsgivare

På Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar. Tjänsten som Platschef på Botrygg innebär framför allt varierande arbete med möjlighet att arbeta med många olika typer av byggprojekt.

Ansökan

Anställningen är på heltid, tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Maria Brahim, e-post: maria.brahim@botrygg.se

I enlighet med vår rekryteringsprocess genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. Vid anställning kommer vi ta en kreditupplysning samt stämma av mot belastningsregistret.

Sista ansökningsdagen är den 27 mars. Urvalet sker löpande så sök redan idag. Ange Referens ”Platschef Stockholm 2022-03”

Inkom med din ansökan till jobb@botrygg.se

Välkommen in med din ansökan!


Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.