Botrygg är i dagsläget en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro, Uppsala och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av över 100 fastigheter med ca 5000 lägenheter och ca 300 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Nu söker vi en Ackordansvarig Entreprenadingenjör/Kalkylator till vårt kontor i Linköping.

Är du en självgående person som trivs med att driva och samordna byggprojekt tillsammans med platschefer? Då vill vi gärna få in din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Ackordansvarig Entreprenadingenjör/Kalkylator kommer du ansvara för ackordsuppföljning och avstämning. Du kommer stötta våra platschefer med kontroll och mätning av ackordets enhetstider mot produktion samt relevanta administrativa arbetsuppgifter. Tjänsten innebär mycket kontakter internt och du har dagligen kontakt med både svenska och utländska medarbetare. Även komplettering av ackordsunderlag förekommer i form av ändrings- och tilläggsarbeten. Utöver ackordsuppföljning förekommer diverse sedvanliga arbetsuppgifter på arbetsplats.

Om dig

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning inom bygg och anläggning eller som entreprenadingenjör, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Arbetet är självständigt och det är viktigt att du känner dig trygg i att göra egna prioriteringar och avvägningar i ditt arbete. Du behöver ha en god samarbetsförmåga. Som person visar du även prov på gott omdöme både i hur du uttrycker dig och agerar samt i beslut du tar. Du är noggrann men effektiv och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Det är även viktigt med en serviceinriktad inställning och att du trivs med att arbeta mot uppsatta mål.

Du har goda kunskaper i tal och skrift på svenska och på engelska. Du behärskar Officepaketet, (goda kunskaper i Excel är ett krav) samt har goda kunskaper i Auto-CAD och Bid-con.

Botrygg som arbetsgivare

Som Entreprenadingenjör/Kalkylator på Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar. Tjänsten som Entreprenadingenjör/Kalkylator på Botrygg innebär framför allt varierande arbete med möjlighet att arbeta med många olika typer av byggprojekt.

Vid anställning kommer vi ta en kreditupplysning samt stämma av mot belastningsregistret.

Inkom med din ansökan senast 20 mars 2022.

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.

Varaktighet, arbetstid
Anställningen startar enligt överenskommelse.

Lön
Fast månads- vecko- eller timlön enligt överenskommelse.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: Entreprenad/Kalkylator 22-01

Kontakt
Maria Brahim, 010-516 30 00 (Vx)
maria.brahim@botrygg.se

Arbetsgivare
Botrygg AB
Box 335
58103 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping