Har du en naturlig fallenhet för service, tycker om att träffa nya människor och bygga relationer? Trivs du med att hantera flera ansvarsområden samtidigt och arbeta i en verksamhet med högt tempo? Just nu söker Botrygg en strukturerad och ambitiös person som har möjlighet att arbeta hos oss i rollen fastighetsförvaltare till vårt huvudkontor i Linköping.Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom fastighet, bygg eller ekonomi. Tidigare erfarenhet som fastighetsförvaltare med 2-5 års praktisk erfarenhet är meriterande. Du har mycket datorvana och behärskar Outlook, Word och Excel. Då arbetet innebär daglig kontakt med både svenska och utländska kunder förutsätter vi goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi söker dig som är kundorienterad och motiveras att utveckla verksamheten med huvudmålet i fokus, att bidra till välskötta fastigheter och nöjda kunder.

Som person är du:

 • Serviceinriktad inställning och brinner för att få nöjda kunder.
 • Initiativtagande.
 • Utåtriktad, självgående och driven.
 • Hanterar många ansvarsområden samtidigt.
 • Trivs med att arbeta i en verksamhet med högt tempo.

För att lyckas i rollen som fastighetsförvaltare krävs det att du är engagerad och har ett intresse av att lära sig nya saker inom branschen. Som förvaltare ansvarar du för både hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar. Du är en del av en organisation där kunden ständigt är i fokus. Du ingår i ett team om cirka 15 medarbetare.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

 • Kundkontakt.
 • Hantering av serviceanmälningar.
 • Drift- och underhållsfrågor.
 • Kontakt med bostadsrättsföreningars styrelser.
 • Skade- och underhållshantering.
 • Inflyttningar till våra nyproducerade fastigheter.
 • Reklamationsärenden.


Botrygg som arbetsgivare

Som fastighetsförvaltare på Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar. Tjänsten som fastighetsförvaltare innebär framförallt en stor variation av arbetsuppgifter och diverse mindre projekt.

Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro, Uppsala och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av ca 110 fastigheter med ca 3000 lägenheter och ca 300 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.


Varaktighet
Anställningen startar enligt överenskommelse.

Lön
Fast månadslön.
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: FF Linköping2021-2

Kontaktperson:
Henrik Söderbring, Förvaltningschef
010-516 30 00 (Vx)
henrik.soderbring@botrygg.se

Arbetsgivare
Botrygg AB
Box 335
58103 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping