Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örebro och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av mer än 100 fastigheter, 4500 lägenheter och cirka 300 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Just nu söker vi en kvalitets- och miljöansvarig till våra byggprojekt i Sverige.

Är du en person som uppskattar en självgående roll och som trivs med att driva och samordna byggprojekt tillsammans med platschefer? Då vill vi gärna få in din ansökan!


Arbetsuppgifterna

I rollen som Kvalitets- och miljöansvarig ansvarar du för att driva och samordna projektens arbete inom kvalitet samt miljö och att tillhandahålla våra platschefer med material och beslutsunderlag inom dessa områden. Du kommer under projektens början hjälpa platscheferna att strukturera upp arbetet samt agera stöd och bollplank under hela processen.

Som kvalitets- och miljöansvarig är det din roll att bevaka att vi följer gällande lagar och förordningar gällande miljö samt delta vid interna och externa granskningar. Du kommer att ansvara för att skapa och uppdatera projektens rutiner och utbildningsmaterial så att dessa ligger i linje med det faktiska arbetet och samordna återkoppling kring hur dessa fungerar.


Din profil

Du har utbildning som miljöingenjör, byggnadsingenjör eller person med teknisk bakgrund som erhållit jämförbara kunskaper på annat sätt. I tjänsten kommer du att planera, organisera och strukturera ditt eget arbete och kommer att arbeta i ett tätt samarbete med såväl interna som externa aktörer.

För att lyckas i rollen krävs två års erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare samt att du genomgått kompetenskurser för BAS-U.

Rollen som Kvalitets- och miljöansvarig kräver att du kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt och har förmågan att agera med gott omdöme i stressiga situationer. Det är även viktigt med serviceinriktad inställning och att du trivs med att arbeta mot uppsatta mål.

Då tjänsten innebär daglig kontakt med både svenska och utländska medarbetare förutsätter vi goda kunskaper i tal och skrift på svenska och på engelska. Du har även god datorvana avseende Outlook, Word och Excel.

Tjänstens bas kommer att vara Stockholm men tjänsteresor till alla orter där Botrygg Bygg är verksamma kommer att bli aktuellt. Körkort är ett krav.


Botrygg som arbetsgivare

Som Kvalitets- och miljöansvarig på Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar. Tjänsten innebär framför allt en stor variation av arbetsuppgifter och projekt.

Inkom med din ansökan senast den 6 mars 2022. Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.


Varaktighet
Tillsvidare, Heltid

Lön
Fast månadslön.
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan och frågor via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: KM 2022 Sthlm

Kontakt
Christian Dam på tel. 010-516 30 00 (Vx)
E-post:christian.dam@botrygg.se

Arbetsgivare
Botrygg AB
Box 335
58103 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping