Nya Torget

Om du vill bo i hjärtat av Norrköping med närhet till alla stadens bekvämligheter som spårvagn, affärer och restauranger men även ha vackra promenadstråk i närheten är Nya Torget ett område för dig! Här bor du i ett nybyggt, lugnt och attraktivt område invid stadens Centrum med närhet till Knäppingen.

De fyrtio bostadsrätterna är fördelade på tre huskroppar med fem eller sju våningar. Lägenheterna varierar mellan rymliga tvåor om ca 60 kvm till stora 5:or och 6:or om 130 kvm. Lägenheterna som vetter ut mot torget har en fantastisk eftermiddags- och kvällssol. Detta har man tagit tillvara på genom stora glasade ytor med skjutdörrspartier som kan öppnas upp så att gränsen mellan ute och inne suddas ut.

kök2 - web

Lägenheterna kommer att hålla en hög standard med bl.a. köks- och fönsterbänkar i svart granit, kök från Ballingslöv, parkett eller klinker på samtliga golv, helkaklade badrum och vitvaror av hög kvalitet. Trygg och bekväm parkering erbjuds i garage under torget.

Nya torget

Stadsbyggnadskontoret i Norrköping har under en tid sökt en aktör som är villig att bebygga och utveckla Nya Torget i Norrköping. Botrygg har därför lämnat in ansökan om att få bygga bostäder på den östra delen av torget, ut mot Generalsgatan och mitt emot äldreboendet Generalen. Stadsbyggnadskontorets förslag går ut på att nämnden ger klartecken om ett markanvisningsavtal, där Botrygg får uppföra ett flerbostadshus, med allmänna lokaler i bottenplan, exempelvis restaurang och butiker. Förhoppningen är att de nya byggnaderna ska rama in torget och ge bättre förutsättningar för bland annat uteserveringar.

Fakta

Namn Nya Torget
Antal 40 lägenheter
Upplåtelse Bostadsrätt
Blogg Nya Torget
Tidplan Inflyttning våren 2018
Lägenheterna förmedlas i samarbete med Fastighetsbyrån. Vid intresse vänligen kontakta:     My Lind,
  011-13 44 86     Malin Lunde,
  011-13 44 97

Karta