Brf Valborg

Före detta Brf Körkarlen

I Hisings Backa bor du med närhet till de centrala delarna av Göteborg. Här byggs det nya Selma Lagerlöfs torg som är beläget ca 5 km från Göteborgs Centrum. Byggnationen kommer att utgöra den första etappen i områdets omvandling och omfattar sammanlagt ca 500 nya bostäder. Här finns all service du behöver såsom mataffärer och en av stans bästa fiskeaffärer.

Tvärs över gatan från Selma Lagerlöfs Torg byggs bostadsrättsföreningen Brf Valborg med 33 lägenheter.

Brf Valborg är en välgenomtänkt bostadsrättsförening med fokus på den boende. Här erbjuds yteffektiva bostäder på ett till tre rum och kök. Upplev våra funktionella planlösningar och höga standard med kvalitetskök från Ballingslöv, bänkskiva i granit och diskho i komposit. Majoriteten av lägenheterna har generösa balkonger mot den grönskande trädgården.

I Hisings Backa finns förskolor och skolor för alla åldrar såsom Brudbergs-, Skälltorps- och Brunnsboskolan. Även ett rikt utbud gällande ungdomsverksamheter och fritidsaktiviteter erbjuds i området.

Bäckebols köpcentrum ligger i närområdet och erbjuder ett stort shoppingutbud såsom IKEA, COOP, Mediamarkt och Systembolaget.

I Brf Valborg finner du kvalitativa hem att trivas i!

Fakta

Namn Brf Valborg
Antal 33 lägenheter
Upplåtelse Bostadsrätt
Tidsplan Inflyttningsstart 2020
Lägenheterna förmedlas i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Vid intresse vänligen kontakta:  

  Anna Salinas,
  0708-23 82 15
 
  Daniel Kjörling,
  0766-23 82 01

Karta