Brf Selma Lagerlöf

Före detta Brf Portugallien

I Hisings Backa bor du trevligt och bekvämt, med närhet till de centrala delarna av Göteborg. Här byggs det nya Selma Lagerlöfs torg som är beläget ca 5 km från Göteborgs Centrum. Byggnationen kommer att utgöra den första etappen i områdets omvandling och omfattar sammanlagt ca 500 nya bostäder. Här finns all service du behöver såsom mataffärer och en av stans bästa fiskeaffärer.

Tvärs över gatan från Selma Lagerlöfs Torg byggs bostadsrättsföreningen brf Selma Lagerlöf med 36 lägenheter.

Brf Selma Lagerlöf är en välgenomtänkt bostadsrättsförening med fokus på den boende. Här erbjuds yteffektiva bostäder på två till tre rum och kök. Upplev våra funktionella planlösningar och höga standard med kvalitetskök från Ballingslöv, bänkskiva i granit och diskho i komposit. Flertalet av lägenheterna har generösa balkonger mot den grönskande trädgården.

I Hisings Backa finns förskolor och skolor för alla åldrar såsom Brudbergs-, Skälltorps- och Brunnsboskolan. Även ett rikt utbud gällande ungdomsverksamheter och fritidsaktiviteter erbjuds i området.

Bäckebols köpcentrum ligger i närområdet och erbjuder ett stort shoppingutbud såsom IKEA, COOP, Mediamarkt och Systembolaget.

I brf Selma Lagerlöf finner du kvalitativa hem att trivas i!

Fakta

Namn Brf Selma Lagerlöf
Antal 36 lägenheter
Upplåtelse Bostadsrätt
Tidsplan Inflyttningsstart 2020
Lägenheterna förmedlas i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Vid intresse vänligen kontakta:  

  Anna Salinas,
  0708-23 82 15
 
  Daniel Kjörling,
  0766-23 82 01

Dokument

Bofaktablad
Bofaktablad (6 MB)
Folder
Folder (4 MB)
Prislista
Prislista (2 MB)

Karta