Brf Södra Ekhaga

Några kilometer söder om Linköpings stadskärna finner vi detta trivsamma område omgivet av uppvuxen villaidyll och fina grönområden. Med närhet till natursköna stråk invid Stångån, fina cykelvägar och ett brett serviceutbud i Ekholmen Centrum är läget mycket bra. Barnomsorg och lekplatser finns i närområdet och en nyrenoverad badplats med volleybollplaner invid Stångån finns belägen i Johannelund några minuters cykelfärd från området.

I Duvkullen bygger vi Brf Södra Ekhaga bestående av ett punkthus med femton lägenheter och ett lamellhus med 20 lägenheter. Lägenheterna uppförs med ett härligt läge vid skogskanten. Bostäder med fina ljusinsläpp i varierande storlekar och funktionella planlösningar. Kvalitativa hem i trivsam miljö som passar alla åldrar.

Välkommen till Duvkullen och Ekollongatan!

Området

I Duvkullen växer det fram ett nytt bostadsområde med naturnära läge. Här finns även två förskolor, två skolor samt ett äldreboende inom kort promenadavstånd. I närheten finns dessutom en större livsmedelsbutik, vårdcentral samt ett köpcentrum. In till Linköpings centrum är det cykelavstånd. Kollektivtrafiken i området är välutvecklad och det går kontinuerligt bussar till bland annat Linköpings resecentrum.

Fakta

Namn Brf Södra Ekhaga
Antal 35 lägenheter
Upplåtelse Bostadsrätt
Blogg Södra Ekhaga
Tidplan Inflyttningsstart kvartal 3 2017
Lägenheterna förmedlas i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Vid intresse vänligen kontakta:  
  Johan Jansson,
  0708-39 99 03
 
  Emelie Johansson,
  0701-04 02 22
 
  Joel Nygårds,
  0709-14 14 00

Karta