Kv. Alnen

Med unikt läge i den nya stadsdelen har vi förmånen att presentera ett nytt kvarter vid Slöjdgatan med inflyttning under 2018.

Totalt består kvarteret av 162 lägenheter, 77 bostadsrätter och 85 Hyresrätter, fördelade på tre hus som omsluter en grön och lummig innergård.

Med promenadavstånd till citykärnan och Resecentrum och med utbudet av service i närområdet, är tanken att stadsdelen ska tilltala en bredd och mångfald av människor i olika skeden av livet.

Storlekarna varierar från yteffektiva ettor till välplanerade fyra rum och kök. Speciellt för detta kvarter är etagelägenheterna högst upp under takåsarna.

Nu kan du lämna din intresseanmälan för de nyproducerade hyresrätterna. Som alltid i ett Botrygg hus så är standarden hög med kvalitetskök från Ballingslöv, bänkskivor i polerad granit och helkaklade badrum. Inflyttning för hyresrätterna startar sommaren 2019.

Övre Vasastaden

Den nya stadsdelen är belägen i Linköpings norra del, som en förlängning av Vasastaden med Industrigatan som avgränsning mot det tidigare “industriområdet”. En gata som förvandlas från trafikled till stadsgata med trädplanteringar med en lokalgata in mot bostadskvarteret. Inflyttningen i området har redan börjat och kvarteren har snabbt etablerats som ett attraktivt och modernt område i staden.

Övre Vasastaden är ett område som många väntat på och förutom att läget är suveränt ur ett stadsperspektiv så ligger det också som närmaste centrala område mot E4 och handelsområdet Tornby.

En helt ny stadsdel skapar också möjligheter för nytänkande inom stadsplanering och kommer utmärka sig med kvartersstruktur med pauser där planteringar och grönområden är framträdande. En blandning av bostäder, verksamheter såsom restauranger, butiker och företagande samsas med folklivet.

Fakta

Namn Kv. Alnen
Antal 85 lägenheter
Upplåtelse Hyresrätt
Tidplan Inflyttningsstart sommaren 2019

Dokument

Karta