Platensgatan

Bo nytt i den vackra stadsdelen Vasastaden!

Med sin äldre bebyggelse utgör Vasastaden en av Linköpings vackraste områden. Här bor man med närhet till stadskärnans utbud och i området finns även flertalet kulturupplevelser såsom den anrika Östgötateatern, Konsert och Kongress, Domkyrkan samt Östergötlands museum. Resecentrum finns på kort promenadavstånd och ett stenkast från huset ligger den populära kvarterskrogen Parisien.

Stort utbud av service, affärer och trivsamma restauranger finns också i den angränsande nya stadsdelen ”Övre Vasastaden” som med fantastiska mötesplatser blir som en stad i staden.

På Platensgatan 27, i korsningen mot Hertig Karlsgatan, bygger vi 53 nya lägenheter i toppskick. Lägenheternas storlek varierar från ett till tre rum och kök, de allra flesta med balkong eller uteplats. Här har alla bostäder sin charm med väl genomtänkta yta samt tillgång till en grönskande innergård och förråd. Hög standard på material med genomgående parkettgolv och kvalitativt inredda badrum. Inflyttningen för det första etappen med 21 lägenheter är planerad till 2 april 2019.

Fakta

Namn Platensgatan
Antal 53 lägenheter i två etapper
Tidplan Inflyttningsstart för etapp 1 den 2 april 2019

Karta