Södra Ladugårdsängen, Örebro

I Ladugårdsängen finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg. Både centrum och universitetsområdet når ni på 10 minuter med cykel. Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd bl.a. Gustavsvik med dess välkända upplevelsebad, motionsanläggning och relaxavdelning, Backahallen med tennis- squash- och badmintonbanor, Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus samt flertalet fotbollsplaner och stora grönytor.

Brf. Flygaren uppförs i en byggnad om fem våningar mot Termikgatan och fyra våningar mot Gyrogatan. Här erbjuds bostäder om ett till fyra rum och kök med yteffektiva och funktionella planlösningar samt genomtänkta detaljer som avskild läshörna och generösa glasöppningar runt balkongerna. Vindslägenheterna, som blir något helt unikt, erbjuder braskamin, köksö och privata takterrasser. Som alltid håller bostäderna Botryggs höga standard vad det gäller val av material, genomgående parkettgolv, kakel/klinker i badrum och köksbänkskivor i svart granitsten. Kvalitativa hem att trivas i!

Den upphöjda gården utgör en grön oas med klätterväxter, träd och ett centralt placerat orangeri där föreningens medlemmar kan mötas, koppla av eller varför inte dela en gemensam bit mat.

Fakta

Namn Södra Ladugårdsängen
Antal 81 lägenheter
Upplåtelse Bostadsrätt
Blogg Södra Ladugårdsängen
Tidplan Inflyttningsstart årsskiftet 2017/2018
Lägenheterna förmedlas i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Vid intresse vänligen kontakta: Henrik Mörck, 0707-644 154  

Karta