Södra Ladugårdsängen, etapp 2

Alla lägenheter är nu reserverade. 2 september startade uthyrningen av 81 nybyggda hyresrätter med lägre hyror. Storlekarna varierar från ettor om 35 kvm till 5 rum och kök om 111 kvm. Se mer information om lägenheterna i Broschyr och Bofaktablad samt alla hyror i Lägenhetslistan under dokument.

Centralt beläget med grönska och skogsområden som närmsta granne bygger vi ett nytt kvarter i ett av områdets absolut mest attraktiva lägen. Vårt nya kvarter består av ett hus på fem våningar mot norr och Karldalsallén samt tre stadsvillor mot Örebro City Golf & Country Club. Detta ger både öppna siktlinjer och gångstråk mot söder. Golfbanans grönska kommer in i kvarteret på ett naturligt sätt och skapar utblickar över rekreationsområdet. Självklart byggs ett tryggt och bekvämt garage i källarplan där det även finns säker cykelförvaring.

Den väl tilltagna innergården med sina många gröna gemensamhetsytor, sittgrupper och lekytor är den perfekta mötesplatsen där gårdens hjärta är det gemensamma växthuset med grillplats och utemöbler, omgärdad av en plantering.

Som alltid håller bostäderna som Botrygg producerar hög standard vad det gäller val av material - genomgående parkettgolv, helkaklade badrum, vitvaror av hög kvalitet samt bänkskivor i svart granit.

Kvalitativa hem att trivas i!

Byggstart skedde hösten 2018 och inflyttningsstart för etapp 2 är planerad till våren 2021.

Om området

I Ladugårdsängen finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg. Både centrum och universitetsområdet når ni på 10 minuter med cykel. Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd bl.a. Gustavsvik med dess välkända upplevelsebad, motionsanläggning och relaxavdelning, Backahallen med tennis- squash- och badmintonbanor, Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus samt flertalet fotbollsplaner och stora grönytor.

Lämna din intresseanmälan på våra kundsidor.

Fakta

Namn Södra Ladugårdsängen, etapp 2
Antal 81 lägenheter
Upplåtelse Hyresrätt
Tidplan Uthyrningsstart hösten 2020 Inflyttningsstart våren 2021

Karta