Södra Ladugårdsängen, etapp 2

Centralt beläget med grönska och skogsområden som närmsta granne bygger vi ett nytt kvarter i ett av områdets absolut mest attraktiva lägen. Vårt nya kvarter består av ett hus på fem våningar mot norr och Karldalsallén samt en mer öppen struktur bestående av stadsvillor om tre våningar med inrett vindsplan och fritt söderläge mot Örebro City Golf & Country Club. Detta ger både öppna siktlinjer och gångstråk mot söder. Golfbanans grönska kommer in i kvarteret på ett naturligt sätt och skapar utblickar över rekreationsområdet. Självklart byggs ett tryggt och bekvämt garage i källarplan där det även finns säker cykelförvaring.

Den väl tilltagna innergården med sina många gröna gemensamhetsytor, sittgrupper och lekytor är den perfekta mötesplatsen där gårdens hjärta är det gemensamma växthuset med grillplats och utemöbler, omgärdad av en plantering.

Som alltid håller bostäderna som Botrygg producerar hög standard vad det gäller val av material - genomgående parkettgolv, helkaklade badrum, vitvaror av hög kvalitet samt bänkskivor i svart granit.

Kvalitativa hem att trivas i!

Byggstart skedde hösten 2018 och inflyttningsstart för etapp 2 är planerad till sommaren 2020.

Om området

I Ladugårdsängen finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg. Både centrum och universitetsområdet når ni på 10 minuter med cykel. Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd bl.a. Gustavsvik med dess välkända upplevelsebad, motionsanläggning och relaxavdelning, Backahallen med tennis- squash- och badmintonbanor, Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus samt flertalet fotbollsplaner och stora grönytor.

Brf Nikolai

Först ut var de 31 bostadsrätterna i de tre stadsvillorna, där majoriteten av bostäderna har balkong eller terrass i söderläge. Här erbjuds lägenheter om ett till fyra rum och kök med yteffektiva och funktionella planlösningar samt genomtänkta detaljer! Majoriteten av bostäderna i stadsvillorna har generösa balkonger eller terrasser i söderläge och erbjuder en unik byggnation där vindslägenheterna är utrustade med braskamin och privata takterrasser utan insyn! Läs mer-->

Fakta

Namn Södra Ladugårdsängen, etapp 2
Antal ca 100 lägenheter
Upplåtelse Hyresrätt, Bostadsrätt
Tidplan Inflyttningsstart sommaren 2020

Dokument

Karta