Västra Roslags-Näsby

Villa Nests trygghetsbostäder vann Täby kommuns markanvisningstävling i Västra Roslags-Näsby. I samarbete med Botrygg utvecklar Villa Nest 64 innovativa och högkvalitativa lägenheter i bostadsrättsform. Till bostäderna kopplas också service och omsorg i Villa Nests egen regi. Lägenheterna börjar byggas år 2021.

Hit flyttar den som vill fortsätta leva ett aktivt och självständigt liv, men som efterfrågar lite extra bekvämlighet och trygghet i vardagen. Med funktioner som bemannad reception och lounge, kafé och deli, mötesrum, gym och bilpool skapas bekvämlighet men också förutsättningar för en god social gemenskap. Vi erbjuder ett helhetskoncept för våra boende; där utöver själva boendet även preventivt hälsoarbete, gemensamma aktiviteter, omsorg och ett brett serviceutbud tillhandahålls av en och samma aktör.

Området Västra Roslags-Näsby kommer att bli en hållbar och levande stadsdel med en särskiljande och nyskapande arkitektur. Läget i Täby är svårslaget; med omedelbar access till Roslagsbanan kommer de framtida boende på några minuter vara inne vid Östra station på Östermalm i Stockholm.

Fakta

Namn Västra Roslags-Näsby
Antal 64 lägenheter
Upplåtelse Bostadsrätt
Tidsplan Planerad byggstart 2021

Dokument

Karta