TILLVAL

För samtliga lägenheter finns möjlighet att göra tillval.
För alla material finns ett standardval. Detta val medför inga extrakostnader för er som kund. Utöver standardval finns ett antal tillvalsmaterial vilka ni som kund kan välja till mot extra kostnad. Se tillvalsmaterialen i nedan folder.

ALLMÄN INFO

Tillvalshanteraren ger en bild av hur de olika materialen ser ut och hur de passar tillsammans. Kunder som är intresserade av att se materialen framför sig, på större ytor eller känna på struktur, rekommenderas ett besök hos återförsäljare, detta rekommenderas framförallt vid tillval av parkett som har naturliga variationer och omfattar stora ytor. För att se prover på samtliga tillval förutom vitvaror och kommod går det även bra att boka ett tillvalsmöte med Botrygg på tillval@botrygg.se. Kakel och klinker saknar lättillgängliga svenska återförsäljare.

Observera att utformning av kök och våtrum i er lägenhet kan skilja sig kraftigt från exempelillustration i väljarna, se bofaktablad för hur er lägenhet är utformad. Senaste bofaktablad finns tillgängliga på vår hemsida.

TILLVALSHANTERARE

Ni utför era val digitalt via en tillvalshanterare här på vår hemsida. För att logga in i tillvalshanteraren krävs användarnamn och kod, dessa uppgifter finner ni i tidigare utskickad information. På hemsidan finns även en guide för hur ni använder tillvalshanteraren, läs igenom guide innan ni gör era tillval!. Innan ni gör era slutgiltiga val finns därtill möjlighet att testa er fram i en demoversion, denna kräver ingen inloggning.

Tillvalshanteraren har 3 delar: ”köksväljare”, ”badrumsväljare stor” och ”badrumsväljare liten”.

Köksväljare Köksväljare_bild
Steg 1Hallgolv. Välj den klinker ni önskar för klinkerlag yta i hall innanför tamburdörr.
Steg 2Handtag. Välj de handtag ni önskar på era köksluckor och lådor.
Steg 3Luckor. Välj den luck- och lådmodell ni önskar. Väljer ni lucka Stil, välj då ”inga handtag” i steg 3.
Steg 4Möblering. Är enbart en funktion för att se exemplifiera hur kök ser ut med olika inredningsdetaljer, påverkar inte materialval eller pris.
Steg 5Stänkskydd. Välj det kakel ni önskar för väggen mellan över och underskåp i ert kök.
Steg 6Vitvaror. Välj rostfria eller vita vitvaror. Obs! här är det viktigt att titta på bofaktablad om er lägenhet. För vitvaror i köket finns två olika konfigurationer som är beroende av hur lägenheten/huset är disponerad. Mindre lägenheter har kombiskåp kyl/frys (KF), större lägenheter/hus har separat kyl och frys (K och F separat inritade). Vad som gäller för just er lägenhet/hus ser ni på lägenhetens bofaktablad på vår hemsida.

KF på bofaktablad - ni kan välja alternativ ”Standard kombi” eller ”Tillval kombi”
K och F separat inritade på bofaktablad - ni kan välja alternativ ”Standard” eller ”Tillval”

Steg 7Mina val. Klicka på ”mina val” och kontrollera att alla val stämmer med vad ni önskar.
Steg 8Spara som PDF. När ni är klara med era val klickar ni på ”Spara som PDF”. Skriv ut dokumentet i 2 exemplar och fyll i kund och objektsuppgifter och underteckna.

Badrumsväljare stor

Har ni bara ett badrum/våtrum i lägenheten är det denna tillvalshanterare ni skall använda.

Badrumsväljare_bild
Steg 1Golv. Ange det klinker ni önskar på golv.
Steg 2Kommod. Välj önskad kommod.
Steg 3Tvättutrustning. Välj standardmaskin(er) eller tillvalsmodel. Obs! här är det viktigt att titta på bofaktablad om er lägenhet. När det gäller tvättvitvaror finns precis som för köket olika konfigurationer som är beroende av hur lägenheten är disponerad. De alternativ som finns är kombimaskin (KM), det vill säga tvättmaskin och torktumlare i samma maskin, separat tvättmaskin och torktumlare (TM TT) samt tvättpelare (TP), det vill säga tvättmaskin och torktumlare monterade på varandra. Vad som gäller för just er lägenhet ser ni på lägenhetens bofaktablad som finns tillgänglig på vår hemsida.

TM och TT separat inritade alt. TP på bofaktablad - ni kan välja alternativ ”Standard a” eller ”Tillval a”
KM på bofaktablad - ni kan välja alternativ ”Standard b” eller ”Tillval b”


Obs! Sidoskåp, bänkskiva samt överskåp med spotlights som illustreras i tillvalsväljaren ingår ej om inte annat framgår av bofaktablad.

Steg 4Väggar. Välj det kakel ni önskar på väggar.
Steg 5Mina val. Klicka på ”mina val” och kontrollera att alla val stämmer med vad ni önskar.
Steg 6Spara som PDF. När ni är klara med era val klickar ni på ”Spara som PDF”. Skriv ut dokumentet i 2 exemplar och fyll i kund och objektsuppgifter och underteckna.
Badrumväljare liten

För er som har mer än ett badrum/våtrum i lägenheten (vanligen märkt WC på bofaktablad).
För det mindre av de två våtrummen skall ni använda denna tillvalsväljare.

Badrumsväljare_bild

Ni gör på samma sätt som för Badrumsväljare stor men hoppar över steg 3.

När ni gjort era slutgiltiga val

När ni gjort era val och skrivit ut respektive tillvalshandling i två exemplar samt fyllt i person- och objektsinformationen och undertecknat, kan ni skicka in handlingarna till oss. Vi tar företrädesvis in tillvalen via post. Om ni hellre mailar är det viktigt att tydligt bekräfta i mailet att detta är de slutliga tillvalen och vilken lägenhet/kund det gäller.

Handlingarna skickar ni till:
Botrygg AB Box 335 581 03 Linköping
Märk kuvert med ”Tillval” När vi sedan mottagit, granskat och undertecknat era tillvalshandlingar returneras ett exemplar till er.

FRÅGOR OCH FUNDERINGAR

Om ni har frågor kring tillvalshanteringen ber vi er ställa dessa till e-post: tillval@botrygg.se. Vänligen ange projektnamn och lägenhetsnummer i ämnesraden ex. ”Brf Vasagården 1211” (ni finner dessa uppgifter i ert boknings- och ev. förhandsavtal).

TILLVERKARE

Besök gärna tillverkarens hemsida för mer information kring tillvalsmaterial samt information om närmaste återförsäljare:


TILLVALSVÄLJARE
Klicka för demoväljaren:
Klicka för skarp version (inloggning krävs):

Klicka här för guide.