Säljstart för Skånelänga i Ullstämma

Botrygg bygger nya bostadsrätter inom kv. Rymdattacken 3 i Ullstämma. Sammanlagt ska 43 marklägenheter i två plan uppföras i form av radhuslängor och parhus, till utseendet liknande ”Skånelängor”.

Första etappen av byggnationen pågår för fullt och husen beräknas stå klara för inflyttning under sensommaren 2013. Passar det bättre att flytta till vintern kommer husen i andra etappen stå klara för inflyttning från december 2013 och tredje etappen strax efter årsskiftet.

Ni kan välja att antingen betala en lägre insats med lite högre månadsavgift eller en högre insats med en lägre månadsavgift.  Välj det upplägg som passar er bäst.

Botrygg bygger med gedigen kvalitet. Vi gör ordentliga markundersökningar och vi pålar när det krävs. Konstruktionerna för våra hus är alltid samordnade med och bygger på resultaten av geotekniska undersökningar. Med Botrygg gör du en trygg affär.

Informationskväll
19 februari kl 18.00 – Botryggs kontor (Junkersgatan 1). Titta på ritningar för projektet och passa på att ställa frågor.

Öppen visning
24 februari kl 14.00-15.00 – Bygget i Ullstämma (Flöjtgatan 4, följ skyltar)

Försäljning av bostadsrätterna sker i samarbete med Fastighetsbyrån i Linköping och mäklare Johan Näsberg.

Läs mer om projektet här >>>

Rulla till toppen