Välkommen till dina kundsidor

Anmäl dig för e-faktura

E-faktura hyresrätt

Det finns flera fördelar med e-faktura. Hyresavin kommer direkt till din internetbank, det är smidigt och minskar risken för missade förfallodagar. E-faktura bidrar dessutom till mindre klimatpåverkan, då ingen pappersfaktura skickas ut.

För att byta till e-faktura loggar du in på din internetbank och letar upp var du anmäler e-faktura. Välj sedan Botrygg AB i listan och klicka på anmälan. Fyll i de uppgifter som efterfrågas. Ditt Kundnummer hittar du på mina sidor eller på din senaste faktura.

E-faktura bostadsrätt

Administreras din bostadsrättsförening av Botrygg? Då kan du anmäla dig så att du får dina månadsavgiftsavier till e-faktura.

Det finns flera fördelar med e-faktura. Dina avier kommer direkt till din internetbank, det är smidigt och minskar risken för missade förfallodagar. E-faktura bidrar dessutom till mindre klimatpåverkan, då ingen pappersfaktura skickas ut.

För att anmäla så att du får din avi till e-faktura loggar du in på din internetbank och letar upp var du anmäler e-faktura. Välj sedan Botrygg bostadsrättsförvaltning i listan och klicka på anmälan/lägg till.

Du länkas till en ny sida, fyll där i de uppgifter som efterfrågas:

 Ditt OCR-nummer hittar du på din senaste avi.

Om du byter bank är det viktigt att du anmäler dig på nytt för tjänsten från din nya internetbank, du blir då automatiskt avanmäld i din gamla internetbank.

Observera, det måste vara den som står som avimottagare som är e-fakturabetalare, inte någon annan i familjen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post till info@botrygg.se.

Rulla till toppen