Kategoriarkiv: Lediga jobb

Platschef till Botrygg Stockholm

Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som inriktar sig på hyres- och bostadsrätter samt samhällsfastigheter. Vi förvaltar 4500 bostäder och ett femtiotal samhällsfastigheter. Såväl byggnation som förvaltning sker i egen regi med egen personal. Botrygg är verksamma i Linköping, Stockholm, Uppsala, Norrköping, Göteborg och Örebro.

Just nu söker vi en platschef med erfarenhet till Stockholm.

Om tjänsten

Som platschef arbetar du med att leda projekt utifrån tid, ekonomi och kvalitetsmål på olika bygg- och anläggningsprojekt. I det dagliga driver och leder du produktionsprocessen och ansvarar för att byggprojektet följer angiven tidsplan. Vi har hela produktionen internt och har egen personal inom alla arbetsgrupper förutom installatörer. I din roll som platschef har du hjälp av arbetsledare för att styra våra egna resurser.

Arbetsmiljö är en högt prioriterad fråga och du förväntas att aktivt arbeta med arbetsmiljörelaterade arbetsuppgifter så som arbetsberedningar, skyddsronder, dagliga säkerhetsgenomgång och synergirapportering.

Som platschef på Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar. Tjänsten som platschef innebär framför allt en stor variation av arbetsuppgifter och projekt.

Om dig

För att klara detta är du utbildad byggingenjör och har minst 5 års erfarenhet av liknande projekt alternativt arbetat i många år som arbetsledare och har kunskap om, eller varit blockchef. Du har goda ledaregenskaper, är självgående, noggrann, kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer. Du behöver ha en hög social kompetens och ha att lätt för att samarbeta då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer. Då många av våra hantverkare har utländsk bakgrund krävs att du har goda kunskaper i tal och skrift i både engelska och svenska. Självklart har du genomgått utbildning för arbetsmiljöansvar BAS-P/U. Du har god datorvana avseende Outlook, Word och Excel. Du har körkort B.

Det är meriterande om du:

 • Har kunskap i programmen Auto-CAD och Bid-Con
 • Betong klass 2
 • Kunskap om ställningsarbete
 • Tillståndsansvarig för Heta Arbeten

Botrygg som arbetsgivare

På Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar. Tjänsten som Platschef på Botrygg innebär framför allt varierande arbete med möjlighet att arbeta med många olika typer av byggprojekt.

Ansökan

Anställningen är på heltid, tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Maria Brahim, e-post: maria.brahim@botrygg.se

I enlighet med vår rekryteringsprocess genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. Vid anställning kommer vi ta en kreditupplysning samt stämma av mot belastningsregistret.

Sista ansökningsdagen är den 27 mars. Urvalet sker löpande så sök redan idag. Ange Referens ”Platschef Stockholm 2022-03”

Inkom med din ansökan till jobb@botrygg.se

Välkommen in med din ansökan!


Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.

Kvalitets- och miljöansvarig, Stockholm

Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örebro och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av mer än 100 fastigheter, 4500 lägenheter och cirka 300 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Just nu söker vi en kvalitets- och miljöansvarig till våra byggprojekt i Sverige.

Är du en person som uppskattar en självgående roll och som trivs med att driva och samordna byggprojekt tillsammans med platschefer? Då vill vi gärna få in din ansökan!


Arbetsuppgifterna

I rollen som Kvalitets- och miljöansvarig ansvarar du för att driva och samordna projektens arbete inom kvalitet samt miljö och att tillhandahålla våra platschefer med material och beslutsunderlag inom dessa områden. Du kommer under projektens början hjälpa platscheferna att strukturera upp arbetet samt agera stöd och bollplank under hela processen.

Som kvalitets- och miljöansvarig är det din roll att bevaka att vi följer gällande lagar och förordningar gällande miljö samt delta vid interna och externa granskningar. Du kommer att ansvara för att skapa och uppdatera projektens rutiner och utbildningsmaterial så att dessa ligger i linje med det faktiska arbetet och samordna återkoppling kring hur dessa fungerar.


Din profil

Du har utbildning som miljöingenjör, byggnadsingenjör eller person med teknisk bakgrund som erhållit jämförbara kunskaper på annat sätt. I tjänsten kommer du att planera, organisera och strukturera ditt eget arbete och kommer att arbeta i ett tätt samarbete med såväl interna som externa aktörer.

För att lyckas i rollen krävs två års erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare samt att du genomgått kompetenskurser för BAS-U.

Rollen som Kvalitets- och miljöansvarig kräver att du kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt och har förmågan att agera med gott omdöme i stressiga situationer. Det är även viktigt med serviceinriktad inställning och att du trivs med att arbeta mot uppsatta mål.

Då tjänsten innebär daglig kontakt med både svenska och utländska medarbetare förutsätter vi goda kunskaper i tal och skrift på svenska och på engelska. Du har även god datorvana avseende Outlook, Word och Excel.

Tjänstens bas kommer att vara Stockholm men tjänsteresor till alla orter där Botrygg Bygg är verksamma kommer att bli aktuellt. Körkort är ett krav.


Botrygg som arbetsgivare

Som Kvalitets- och miljöansvarig på Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar. Tjänsten innebär framför allt en stor variation av arbetsuppgifter och projekt.

Inkom med din ansökan senast den 6 mars 2022. Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.


Varaktighet
Tillsvidare, Heltid

Lön
Fast månadslön.
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan och frågor via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: KM 2022 Sthlm

Kontakt
Christian Dam på tel. 010-516 30 00 (Vx)
E-post:christian.dam@botrygg.se

Arbetsgivare
Botrygg AB
Box 335
58103 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping

Platschef, Göteborg

Just nu söker vi en platschef som är utbildad byggingenjör med erfarenhet till ett av våra byggprojekt i Göteborg.

Är du en person som trivs i en självgående roll med helhetsansvar och variation? Vill du ha en sådan roll? Då vill vi gärna få in din ansökan!


Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

 • Övergripande ansvar på byggarbetsplatsen.
 • Föra projektet i hamn enligt angiven tidplan från början till slut.
 • Samordna entreprenörer och egen personal. Botrygg har egen personal inom alla arbetsgrupper förutom installatörer. I din roll som platschef har du hjälp av arbetsledare för att styra våra egna resurser.

Din profil

Du har utbildning till byggingenjör, fem års erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare och har körkort B. Du har även goda ledaregenskaper, är självgående, ansvarstagande för ditt projekt, noggrann, kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer.

Det är meriterande om du som sökande har kunskaper i programmen Auto-CAD och Bid-Con, genomgått utbildning för arbetsmiljöansvar BAS-U, Betong klass 2 samt tillståndsansvarig för Heta Arbeten, goda kunskaper i tal och skrift i både engelska och svenska och god datorvana avseende Outlook, Word och Excel.


Botrygg som arbetsgivare

Som platschef på Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar. Tjänsten som platschef innebär framförallt en stor variation av arbetsuppgifter och projekt.

Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av ca 100 fastigheter med ca 3000 lägenheter och ca 300 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!


Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna Linda Sjögren på jobb@botrygg.se


Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.


Varaktighet
Tillsvidare, Heltid

Lön
Lön Fast månads-, vecko- eller timlön

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan och frågor via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: PC, Göteborg 2021

Kontakt
010-516 30 00 (Vx)
jobb@botrygg.se

Arbetsgivare
Botrygg AB
Box 335
58103 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping

Arbetsledare, Stockholm

Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi Sveriges tolfte största bostadsproducent, och all produktion sker i egen regi.

Då Botrygg är långsiktiga ägare av de fastigheter vi bygger tas inga genvägar i produktionen utan allt har en hög kvalitet i alla led då det lönar sig på sikt. Botrygg har en hög ambitionsnivå i såväl produktion som förvaltning av bostäder vilket återspeglas i den kundundersökning som AktivBo årligen utför där vi utsetts till Sveriges bästa förvaltare.

Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av cirka 100 fastigheter med cirka 3000 lägenheter och cirka 300 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Vi söker nu en byggnadsingenjör/arbetsledare. Tjänsten är placerad på vårt projekt i Stockholm.


I arbetet som arbetsledare:

 • Är det du som planerar, leder och fördelar det dagliga arbetet för yrkesarbetare och underentreprenörer.
 • Du arbetar nära platschefen. I ditt ansvar ingår även att se till att lagar och förordningar efterlevs.
 • Du bör ha egenskaper som gör dig till en ledare som för arbetet framåt och känner dig bekväm med att ta egna beslut.
 • God samarbetsförmåga som får det dagliga arbetet att gå framåt även vid stressiga situationer. Du ska ha en förmåga att agera med gottomdöme och ha en serviceinriktad inställning.
 • Känna dig bekväm i med att jobba mot uppsatta gemensamma mål.

För detta arbete krävs en bakgrund som byggnadsingenjör alternativt byggnadstekniker eller att motsvarande kunskaper tillgodogjorts på annat sätt. Tidigare erfarenhet av projektledning och/eller inom byggindustrin är mycket meriterande.


Meriter:

 • Kompetenskurser som BAS-U, Betong klass 2 samt tillståndsansvarig för Heta arbeten är meriterande men inget krav.
 • Kunskaper i Bid-Con är meriterande.

Som person är du:

 • Social och har lätt för att etablera kontakter
 • Du har en förmåga att strukturera, prioritera och organisera dina arbetsuppgifter.
 • Du är även stresstålig och tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.

Eftersom tjänsten innebär skriftlig samt muntlig kontakt med svenska såväl som utländska leverantörer och entreprenörer förutsätter vi goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska. Du har även vana vid att arbeta i Officepaketet med Outlook, Word och Excel samt Auto-CAD.

Som arbetsledare på Botrygg kommer du få en spännande och varierande tjänst, trevliga kollegor och en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen in med din ansökan redan idag!


Urval görs löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.


Varaktighet
Tillsvidare, Heltid

Lön
Månadslön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan och frågor via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: Arbetsledare Stockholm 2021

Kontakt
010-516 30 00 (Vx)
jobb@botrygg.se

Arbetsgivare
Botrygg AB
Box 335
58103 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping

Entreprenadingenjör/Kalkylator sökes

Botrygg är i dagsläget en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro, Uppsala och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av över 100 fastigheter med ca 5000 lägenheter och ca 300 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Nu söker vi en Ackordansvarig Entreprenadingenjör/Kalkylator till vårt kontor i Linköping.

Är du en självgående person som trivs med att driva och samordna byggprojekt tillsammans med platschefer? Då vill vi gärna få in din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Ackordansvarig Entreprenadingenjör/Kalkylator kommer du ansvara för ackordsuppföljning och avstämning. Du kommer stötta våra platschefer med kontroll och mätning av ackordets enhetstider mot produktion samt relevanta administrativa arbetsuppgifter. Tjänsten innebär mycket kontakter internt och du har dagligen kontakt med både svenska och utländska medarbetare. Även komplettering av ackordsunderlag förekommer i form av ändrings- och tilläggsarbeten. Utöver ackordsuppföljning förekommer diverse sedvanliga arbetsuppgifter på arbetsplats.

Om dig

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning inom bygg och anläggning eller som entreprenadingenjör, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Arbetet är självständigt och det är viktigt att du känner dig trygg i att göra egna prioriteringar och avvägningar i ditt arbete. Du behöver ha en god samarbetsförmåga. Som person visar du även prov på gott omdöme både i hur du uttrycker dig och agerar samt i beslut du tar. Du är noggrann men effektiv och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Det är även viktigt med en serviceinriktad inställning och att du trivs med att arbeta mot uppsatta mål.

Du har goda kunskaper i tal och skrift på svenska och på engelska. Du behärskar Officepaketet, (goda kunskaper i Excel är ett krav) samt har goda kunskaper i Auto-CAD och Bid-con.

Botrygg som arbetsgivare

Som Entreprenadingenjör/Kalkylator på Botrygg erbjuds du ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Företaget har mycket internationella relationer och en mångfald bland våra anställda. Arbetsplatsen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom yrkesrollen med mycket eget ansvar. Tjänsten som Entreprenadingenjör/Kalkylator på Botrygg innebär framför allt varierande arbete med möjlighet att arbeta med många olika typer av byggprojekt.

Vid anställning kommer vi ta en kreditupplysning samt stämma av mot belastningsregistret.

Inkom med din ansökan senast 20 mars 2022.

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.

Varaktighet, arbetstid
Anställningen startar enligt överenskommelse.

Lön
Fast månads- vecko- eller timlön enligt överenskommelse.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@botrygg.se
Ange referens: Entreprenad/Kalkylator 22-01

Kontakt
Maria Brahim, 010-516 30 00 (Vx)
maria.brahim@botrygg.se

Arbetsgivare
Botrygg AB
Box 335
58103 Linköping

Besöksadress
Junkersgatan 1
Linköping