Gör karriär på Botrygg

Var med och bygg framtidens bostäder – tillsammans med oss!

Vi hoppas att du vill bli en del av ett stabilt företag vars ambition är att bidra till ett hållbart samhälle – på alla de marknader som vi är verksamma på. En av våra främsta styrkor som företag är vi kan styra över hela kedjan då byggnation och förvaltning sker i egen regi med egen personal. Att verka över hela värdekedjan ser vi som en stor tillgång som ger oss möjlighet att skapa hållbara bostäder som ska hålla i generationer framöver.

Som arbetsgivare tror vi på att varje individ har något unikt att bidra med och vi ser fram emot att utforska och utveckla dessa möjligheter tillsammans.

LEDIGA JOBB

Se vad vi söker i dagsläget.

OM BOTRYGG

Vill du veta mer om företaget?


Vi är en arbetsplats för alla

Vi är stolta över att vara en arbetsplats som främjar mångfald och inkludering. Vi tror att olikheter berikar oss och skapar en dynamisk arbetsmiljö. Hos oss är alla välkomna och uppmuntras att vara sig själva. Vi bekämpar diskriminering och strävar efter jämlikhet. Öppen kommunikation och goda relationer är grundläggande för oss och vi är säkra på att detta skapar trivsel och produktivitet. Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån, är du välkommen att vara en del av vår gemenskap, där vi tillsammans skapar en arbetsplats för alla.


Vi skapar hem för alla

En av våra styrkor som företag är att vi är med genom hela processen – från idé till att kunden har nycklarna i sin hand. Att vi är med från start till mål gör inte bara att vi kan erbjuda en bra produkt till bra pris, det gör också att du som medarbetare får en bred kunskapsbas och kan följa resultatet av ditt arbete.

En av våra framgångsfaktorer är vårt engagemang för att skapa hem för alla. Vi hoppas att du vill vara en del av det arbete vi gör och det resultat vi tillsammans skapar.


Vi skapar hem för alla

Vi är med genom hela processen – från första spadtag till att du har nycklarna i din hand. Eftersom vi rår över hela värdekedjan kan vi erbjuda bostäder med en högre kvalitet till en lägre kostnad.

Vi är stolta över att skapa hem för alla och hoppas du vill vara en del av det arbete vi gör och det resultat vi tillsammans skapar.

Våra värderingar

Omtanke

Oss kan man lita på. Genom vårt sätt att vara och vår yrkeskunskap inger vi förtroende och är ärliga och ansvarsfulla. Vi ser en glädje i att lyckas tillsammans och medverkar alla till en god arbetsmiljö och ett positivt arbetsklimat genom att visa omtanke för varandra!

Kvalitet

Vårt engagemang är vår drivkraft. För oss innebär god kvalitet att vi tänker långsiktigt och hållbart. Vi ser till att med goda kunskaper alltid göra vårt bästa utifrån uppsatta mål och överenskommelser. Genom att ta lärdom av erfarenheter och ha ett nyfiket förhållningssätt håller vi en hög kvalitet genom hela processen.

Utveckling

Vi bidrar till ständiga förbättringar genom att framföra idéer och komma med förslag på lösningar. Vi uppmuntrar till nytänkande, är modiga och vågar prova något nytt. Vårt förhållningssätt till förändringar är att det är en naturlig del av arbetet.

VD:n Adam Cocozza har ordet

Vi bygger och förvaltar för framtida generationer!

Välkommen till Botrygg – ett familjeföretag där vi med omtanke och kvalitet bidrar till att utveckla och förvalta den viktigaste platsen i människans liv – deras hem.
 
Då vi är ett familjeföretag har vi ett långsiktigt tänk i allt vi gör. Vi tar inga genvägar då vi vet att kvalitet lönar sig i längden. Vi tror på att ständigt utmana och förbättra oss för att ligga steget före våra konkurrenter. Det är så vi överträffar våra kunders förväntningar. Ett tydligt kvitto på detta är att vi vid upprepade tillfällen fått pris för Sveriges högsta förvaltningskvalitet.
 
Vi är övertygade om att engagerade medarbetare bidrar till att skapa framgångsrika företag. Genom att alla får vara med och påverka och förbättra våra arbetssätt får vi ett arbetsklimat där man ser fram emot att gå till jobbet.
 
Att jobba på Botrygg är att bli en del av en hållbar och spännande framtid! Välkommen till oss!

Vi värnar om det samhälle vi verkar i

För oss är det viktigt att bidra till en mer hållbar framtid. Vi arbetar ständigt för att medverka till detta, bland annat genom solcellsprojekt, laddplatser, GHG-mätningar. Vårt sociala engagemang är också stort. Vi sponsrar många idrottsklubbar, kulturevenemang och är en stor sponsor till Stadsmissionen i Linköping.

Ett företag med stort engagemang för omgivningen

– Vi engagerar oss!

Nominerade till Kundkristallen 2023

Genom den årliga kundundersökningen från AktivBo nominerades vi till en av de bästa hyresvärdarna i klassen Högsta serviceindex.

Stora sponsorer till lokala idrottsklubbar

För oss har det alltid varit en självklarhet att gå in och stödja lokala idrottsklubbar i de städer som vi är verksamma i. Vi är övertygade om att det bidrar till en betydelsefull gemenskap och motverkar utanförskap.

Stödjer viktiga stöd- och hjälporganisationer

Vi stödjer till exempel Linköpings och Stockholms stadsmissioner. Vi är medlemmar i Huskurage – som uppmanar grannar att ingripa eller påkalla hjälp vid minsta misstanke om våld i nära relation.

Great Place to Work
– certifierat företag

Vi är certifierades som ett GPTW-företag. Det innebär att över 70 procent av företagets medarbetare trivs väldigt bra hos oss och att vi aktivt jobbar för att vara en attraktiv arbetsplats.

Det som utmärker en bra arbetsplats enligt Great Place to Work är en arbetsplats där jag:

litar på människorna jag arbetar för
är stolt över det jag gör
trivs ihop med människorna jag arbetar med

Samarbetet med Great Place To Work hjälper oss att jämföra oss med andra organisationer och kunna se på oss själva på ett objektivt sätt. Vi ser att det fortfarande finns utvecklingspotential i resultatet men att vår mycket höga svarsfrekvens är ett gott tecken på ett högt engagemang hos medarbetarna och en vilja att vara med och utveckla kulturen framgent!


Ett företag i framkant

Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är det av största vikt att våra medarbetare trivs hos oss. Här följer några av de viktigaste delarna vi kan erbjuda dig.

Utveckling

Ett roligt och utvecklande arbete där du snabbt blir en del av Botrygg. Vi är ett företag som har vuxit snabbt och som prioriterar din chans till utveckling i varje steg.

Trygghet

En trygg anställning med flera förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukvårds- och olycksfallsförsäkring.

Relationer

Vi värnar om goda relationer, både internt med kollegor och externt med kunder och partners. Att vi når toppresultat i kategorin ”Kamratskap” i Great Place to Work är något vi är extra stolta över!

GPTW

Ett av Botryggs mål är att vara en attraktiv arbetsplats. Vi samarbetar med Great Place to work för att kunna se på oss själva på ett objektivt sätt och vi är certifierade enligt deras standard.

Gör karriär hos oss – lediga tjänster!

Vår framgång bygger på våra medarbetares kompetens och engagemang och vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! Oavsett om du är nyexaminerad och vill starta din karriär eller om du har lång erfarenhet och letar efter nya utmaningar, hoppas vi att du kan du hitta spännande möjligheter hos oss.

Alltid med dig i fokus.

Följ oss gärna på sociala medier

Vår rekryteringsprocess

Alla våra lediga tjänster annonseras på hemsidan och du söker genom att registrera dina uppgifter (vi tar inte emot ansökan via e-post). När vi mottagit din ansökan får du ett automatiskt meddelande som bekräftelse.

Löpande under ansökningstiden, alternativt när sista ansökningsdag passerat, går vi igenom alla ansökningar och gör ett första urval utifrån kravprofilen för tjänsten.
De som inte gått vidare utifrån kravprofilen får då ett mejl så att man tidigt får ett svar från oss.
De som vi därefter väljer att gå vidare med kontaktas via mejl och bjuds in till en första intervju där vi går igenom dina kunskaper och erfarenheter kopplade till tjänsten. I inbjudan finns en länk så att du själv kan boka in en tid som passar.
I vissa av våra rekryteringar genomförs en andra intervju där vi går djupare in på den personliga kompetensen. Du som har varit på intervju får alltid en muntlig återkoppling, övriga sökande meddelas per e-post.
I slutet av rekryteringen ber vi dig om referenser – minst två, varav en från någon som tidigare varit din chef/arbetsledare.

Lycka till!

Några kollegors tankar om Botrygg

Rulla till toppen