Är du Sveriges trevligaste snickare?

Är du en glad snickare som har höga kvalitetsmål, några år i branschen och gillar att arbeta med kunder kan du vara den vi söker.

Botrygg vill hitta dig som drivs av att skapa ett bra resultat och som vill hjälpa oss att ge ännu bättre service till våra kunder. Du kommer att arbeta med att färdigställa och åtgärda de sista detaljerna i Botryggs nybyggda hus och lägenheter och kommer jobba nära företagets kunder. Botrygg söker dig som har jobbat som snickare i några år och älskar ditt jobb. Rätt person för tjänsten är social, relationsskapande, trivs med kundkontakt som en stor del av sitt arbete och har alltid nära till ett leende.

Botrygg erbjuder dig ett varierande arbete i ett snabbt, modernt och växande företag. Beslutsvägarna är korta och organisationsstrukturen är platt. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, mycket eget ansvar och variationsrika arbetsuppgifter och projekt. Botrygg är Sveriges 12:e största bostadsproducent och ett företag med hög ambitionsnivå i såväl produktion som förvaltning. För Botrygg står kunden alltid i fokus.

Låter det intressant? Välkommen att läsa mer här!

Rulla till toppen