40 000 kr i hyresrabatter lottades ut efter kundundersökning

I fredags lottades vinster ut bland de 632 kunder som deltagit i Botryggs egen kundundersökning. Efter deltagande i undersökningen hade man som kund möjlighet att genom utlottning vinna fina priser med förstapris på 10 000 kr i hyresrabatt. Totalt lottade Botrygg ut 40 000 kr i hyresrabatter och biocheckar.

Under fredagen fick därför Evelin Davidsson från Hyresgästföreningen möjligheten att dra fram vinnarna i årets undersökning. Första pris lottades ut till Sirkka Majava från Norrköping som blev väldigt glad över beskedet om hyresrabatt.

Kundundersökningen skickades ut till alla kunder i slutet av februari, den här gången i digital form. Botrygg jobbar med stort kundfokus och vill genom undersökningen låta kunderna belysa hur de trivs, med mål om att kunderna ska trivas så bra som möjligt.

Kundundersökningen innefattade främst frågor om kundens nöjdhet gentemot Botrygg samt trivseln i sina lägenheter. Med frågor om bemötande, hur snabbt hjälpen finns på plats och trivsel i allmänhet gav undersökningen ett bra resultat.

– Vi jobbar ständigt för nöjda kunder och det känns roligt att vårt jobb mot det ger ett bra resultat, säger Henrik Söderbring, förvaltningschef på Botrygg.

Fotot visar Evelin Davidsson från Hyresgästföreningen.

Rulla till toppen