Botrygg är Sveriges bästa fastighetsförvaltare

Idag stod det klart att Botrygg kom på förstaplats i tävlingen om att vara Sveriges bästa bostadsförvaltare. Det var på fastighetsmässan Business Arena i Stockholm som tävlingen avgjordes där Botrygg var nominerad i klassen över 1000 lägenheter.


− Vi är mycket glada och stolta över resultatet. Det är ett fint kvitto på att det arbete vi lägger ner för våra hyresgäster uppskattas. Extra stolta är vi även över att vi kommit inom topp tre de senaste sju åren. Med åren växer vi och det är en utmaning att fortsätta hålla en bra kvalité som bostadsförvaltare, något jag tycker att vi lyckas bra med, säger Adam Cocozza, VD på Botrygg.


Till grund för tävlingen ligger den hyresgästundersökning som Branschindex varje år genomför där landets hyresgäster får besvara frågor om bland annat förvaltningspolicy och kundservice där svaren sätter betyg på hyresvärden. Resultatet av enkäterna sammanställs för de olika storleksklasserna och de som får högst betyg av sina kunder i respektive storleksklass presenteras på fastighetsmässan Business Arena tillsammans med redovisningen av det totala branschresultatet.


─ Det här är en bra modell för att mäta och jämföra nivån på den egna förvaltningen säger Adam Cocozza. Vår personal gör ett utmärkt jobb, men vi fortsätter så klart utvecklingsarbetet i syfte att få en ännu bättre service till våra kunder.


Branschindex är ett initiativ av AktivBo och Tidningen Fastighetsnytt som syftar till att ge Sveriges alla bostads- och fastighetsbolag möjlighet till att mäta sin förvaltningskvalitet. Läs mer information om tävlingen på www.branschindex.seFoto: Fastighetsnytt/Elias Ljungberg

Rulla till toppen