Nu lanserar vi Botryggs trygghetspaketet

Under veckan lanserades vårt utökade stöd för ett tryggt köp och boende. Botryggs trygghetspaket innehåller tre delar; en del som gäller för all nyproduktion samt två utökade delar med garanterat marknadspris och finansieringshjälp.

I samtliga av Botryggs bostadsrätter ingår ”Trygghet för alla”, det vill säga bl.a. tillträdesskydd, en trygg förening utan osålda lägenheter, en ekonomisk plan med räntegaranti, besiktning, garanti på din bostad samt intygsgivning och förskottsgaranti.

Garanterat marknadspris
Vi erbjuder extra trygghet genom en justering av slutpriset på er bostadsrätt. Vid en marknadsnedgång garanterar Botrygg att ditt köp av bostad sker till marknadspris. Garantin gäller från och med den månad då bokningsavtalet tecknas till och med månad för tillträde. Vid en nedgång under denna tidsperiod återbetalas del motsvarande marknadsnedgången. Vid en stabil marknad eller marknadsuppgång kvarstår pris enligt avtal.

Finansieringshjälp
Via vårt finansieringsbolag Leion Finans finns möjlighet till delfinansiering genom att låna upp till 10 av de 15 procent som krävs som kontantinsats till mycket förmånliga villkor.

I dagsläget ingår garanterat marknadspris och finansieringshjälp i projekten: Brf Vasafortet och Brf Vasaparken i Övre Vasastaden och Brf Eklunden i Duvkullen.

Kontakta oss gärna för mer information eller läs mer på:

botrygg.se/trygghetspaketet

Rulla till toppen