Botrygg nominerade som Sveriges bästa fastighetsförvaltare för åttonde året i rad

De goda resultaten för Botryggs fastighetsförvaltning fortsätter och företaget är nu nominerat för åttonde året i rad till det prestigefyllda priset som landets bästa fastighetsförvaltare. Det är de tre företag som når bäst resultat i Branschindex hyresgästundersökning som nomineras.

Branschindex genomför varje år en undersökning där landets hyresgäster får besvara frågor om bland annat förvaltningspolicy och kundservice där svaren sätter betyg på hyresvärden.

─ Det är med stor glädje och stolthet som vi för åttonde året i rad tar emot nominering som Sveriges bästa bostadsförvaltare. Vi hoppas att vi gjort ett tillräckligt bra arbete för att vinna i år igen. Vi jobbar kontinuerligt för att hela tiden förbättra den service vi erbjuder våra kunder, detta är en bekräftelse på att det jobb vi gör uppskattas, säger Adam Cocozza, VD Botrygg.

Vinnaren till att bli Sveriges bästa fastighetsförvaltare presenteras på fastighetsmässan Business Arena i Stockholm den 20 september.

Branschindex är ett initiativ av AktivBo och Tidningen Fastighetsnytt som syftar till att ge Sveriges alla bostads- och fastighetsbolag möjlighet till att mäta sin förvaltningskvalitet. Mer info här: www.branschindex.se

Rulla till toppen