Vårt lokala engagemang fortsätter – nytt samarbete med LHC

Vi fortsätter att satsa och lyfta många lokala sportklubbar och föreningar. Nyligen tecknade vi ett nytt exploaterings-, loge- och arrangemangsavtal med Linköping Hockey Club.

– Vi ska vara glada som har ett etablerat SHL-lag i Linköping. Det finns all anledning för linköpingsborna, företagen och kommunen att slå vakt om det. För Botryggs del har vi nu varit med och sponsrat föreningen i 15 år och vi tänker fortsätta med det. Logen i arenan använder vi som en del i att bygga relationer med våra hyresgäster eller kunder som vi föredrar att kalla dem, säger Botryggs ägare, Michael Cocozza.

Vi vet dessutom att sporten knyter samman människor, inte bara på planen, utan också på läktarna.

– LHC driver kommunens största sociala mötesplats under vinterhalvåret, det är hur trevligt som helst. Man träffar mycket folk på arenan, såväl gamla som nya bekantskaper.


Samtidigt ger klubben en stark lokal förankring som blir betydelsefull för hela regionen.

– LHC gör stor nytta i lokalsamhället. Vi hade inte haft denna fina evenemangsarena om inte LHC hade dragit i snitt cirka 6000 personer, 25 gånger om året, under drygt 20 år. Det har skapat en ekonomi runt hockeyn som har gjort att föreningen har gett tillbaka till kommunen, säger Michael Cocozza.

Rulla till toppen