I mars 2013 tog 24 barn, iklädda bygghjälmar och utrustade med spadar, första spadtaget till sin nya förskola på Storskiftesgatan i södra Mjärdevi. Idag var det dags för barnen att inviga densamma. Invigningen började med att Christer Gunnarsson från Utbildningskontoret höll ett tal till barnen och att de därefter tillsammans klippte invigningsbandet. Därefter väntade välförtjänt fika med dricka och godis. Botrygg hälsar barn och personal välkomna till Skogsdungens nya förskola! På plats vid invigningen fanns också Isabel Cantzler, konstnär som stått för den konstnärliga utsmyckningen av förskolan, Kristina Frank från Utbildningskontoret och representanter från Botrygg. Botrygg erhöll via upphandling av Linköpings kommun uppdraget att bygga Skogsdungens nya förskola i Mjärdevi. Förskolan som är i ett plan består av två avdelningar och har plats för 40-44 barn. På varje avdelning finns stora ljusa allrum och lekkök samt ateljé. Eftersom förskolan angränsar till naturmark inbjuds till lek utomhus med bland annat odlingslådor, landhockeyplan, lekhus samt utomhusscen.   WP_20131115_021_red         WP_20131115_030_red   WP_20131115_035_red