Succé för Botryggs bostadsrätter i Örebro

Lördagens informationsmöte inför säljstarten av BRF Sörbyängen i Örebro blev minst sagt välbesökt. När portarna gick upp strömmade en strid ström av besökare in och sammanlagt kom inte mindre än 450 intressenter för att få mer information om projektet!

– Vi anade att Brf Sörbyängen skulle bli populärt då läget är något utöver det vanliga men att det skulle bli så här stor efterfrågan kunde vi inte ens drömma om, säger Botrygg Örebros VD Merdad Moghtadai. Det är oerhört roligt att se att kunderna uppskattar Botryggs höga kvalité i utförande och materialval. Det känns som att kunderna har förstått skillnaden mellan ett Botrygg hus och vad andra aktörer erbjuder.

Brf Sörbyängen består av 113 bostadsrätter och fastigheten som ligger utmed Karlsdalsallén angränsar till Örebro City and Golf Club. Lägenheterna varierar från 1-4 rok och är fördelade på fyra olika huskroppar. Säljstarten sker i etapper och i denna första etapp startar försäljningen av sammanlagt 55 lägenheter.

På informationsmötet deltog förutom Botrygg och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling även Länsförsäkringar bank, inredare samt företaget WEC 360° som visade 3D-illustrationer av fastigheten. Försäljningen av bostadsrätterna startade under måndagen och efterfrågan har varit fortsatt hög.

– Vi kan med glädje konstatera att samtliga lägenheter i etapp ett nu är reserverade, och vi släpper inom kort lägenheterna i etapp två, avslutar Merdad Moghtadai.

Se mer information om projektet på http://www.botrygg.se/projekt/sorbyangen-etapp-tre-bostadsratter/

Rulla till toppen