Fastighetsbolaget Botrygg blir ny Officiell Partner för Hammarby Fotboll

Hammarby Fotboll och Fastighetsbolaget Botrygg har tecknat ett flerårigt samarbetsavtal för att stärka banden till boende i ”bajenland”.

Botryggs viktigaste kund är deras hyresgäster och då bolaget har flera fastigheter och kommande projekt i söderförort vill man stärka sin position och lojalitet i ”bajenland” och samtidigt stödja föreningslivet lokalt. Naturligtvis föll valet på söders hemmalag, Hammarby Fotboll. Avtalet är ett led i ägarnas strävan att fortsätta fokusera kundlojalitet bland sina hyresgäster samtidigt som man får tillgång till en av landets bästa marknadsföringsplattformar med ett starkt varumärke med enormt genomslag.

Botrygg blir genom samarbetet ny Officiell Partner till klubben.

– Vi är väldigt nöjda över att vi får Botrygg som partner till Hammarby Fotboll de kommande åren säger Hammarby fotbolls VD Henrik Kindlund. Botrygg är ett företag som gjort sig kända som aktiva sponsorer och partners till andra klubbar. För oss är det här samarbetet ett kvitto på att vi de senaste året har ökat vår attraktionskraft även gentemot nationella sponsorer. Vi ser mycket fram mot samarbetet och välkomnar Botrygg in i den grönvita gemenskapen.

– Botrygg stödjer aktivt kultur- och idrottsföreningar i de orter vi är verksamma i. Då vi nu har ett flertal fastigheter i Stockholm är det naturligt för oss att stödja föreningslivet även här. Botrygg har flera fastigheter och kommande projekt i söderförort som är Hammarbys geografiska område. Det i kombination med att Hammarby är nordens största publiklag gjorde att valet föll på dem. Sponsoravtalet ger oss möjlighet att erbjuda ett antal av våra hyresgäster gratisbiljetter till Hammarbys hemmamatcher. För Botrygg är det naturligt att låta våra hyresgäster ta del av de fördelar som sponsorskapet innebär, säger Adam Cocozza, VD Botrygg.

Rulla till toppen