Midskeppsgatan 6-8

Fastigheten är belägen i Hammarby Sjöstad i södra delarna av Stockholm. Den består av ett hotell, en byggnad med företagshotellrum och en bostadsrättsförening. Inflyttning skedde under hösten 2009-2010.

Konsten tar stor plats på hotell Park Inn i Hammarby Sjöstad. Vi har nämligen samlat ett verk av vardera 410 olika konstnärer – svenska eller i Sverige verksamma. Vi har valt verk av konstnärer som var i livet år 2010, det år som konsten köptes in och hotellet färdigställdes. Konstnärerna är i alla åldrar, från arton till nittiosex år. Konstprojektet i hotellet fångar svensk bildkonst som den såg ut år 2010.

Företagshotellet hyr till företag ut möblerade övernattningsbostäder utrustade med bl.a. trinettkök. Syftet är att anställda som tillfälligt arbetar i Stockholm skall kunna ha ett alternativ till sedvanliga hotellrum. Standardlägenheten är 32 kvm men högst upp finns även etagelägenheter på 58 kvm. Lägenheterna har hög standard med helkaklade badrum och trägolv i övriga utrymmen. De är möblerade och utrustade för självhushåll med bl.a. kaffebryggare. Möjlighet till parkering finns i huset.

Fastigheten har ett bra läge alldeles intill Södra Länken och tvärbanan mellan Gullmarsplan och Slussen. Totalt finns 125 lägenheter som hyrs ut via ApartDirect.

Fakta

Beteckning: Träslöjden 1,3
Fastighetstyp: Kommersiell
Område: Stockholm

Rulla till toppen