Vår viktigaste kund är du!


Det är viktigt för oss att skapa trygghet och trivsel för boende i våra fastigheter. Genom att jobba med en kundnära förvaltning och aktivt sammanställa synpunkter från våra hyresgäster arbetar vi för ökad kundnöjdhet. På denna sida kan du som hyresgäst bland annat finna svar på de vanligast förekommande frågorna, göra en felanmälan och läsa vad våra kunder säger om oss. 

En av de bästa i Sverige på bostadsförvaltning

Varje år genomförs Branschindex bostäders undersökning och några av de omdömen som dykt upp hos våra hyresgäster är då: bra, snabba, lyhörda, omsorgsfulla, hyresgästvänliga, generösa, ordning, välskött, tryggt, service, bra bemötande, snabbt åtgärdat, lyssnande, ansvarstagande och varmt bemötande. Detta är något vi är mycket stolta och glada över!

Branschindex är en hyresgästundersökning där landets hyresgäster får sätta betyg på sin hyresvärd. Vi har under många år varit nominerade i flera kategorier som rör vår förvaltning. 

Det är en utmaning att hålla förvaltningskvalitén uppe i takt att företaget växer. Vi genomför ständigt förbättringsarbeten, alltid med kvalitet och långsiktighet i åtanke, och det är väldigt roligt att våra kunder uppskattar det jobb vi gör.

Vad säger våra hyresgäster?

[roksprocket id=”11″]

 
 
Rulla till toppen