Bostadsrätter i Norrköping

Norrköping är den vackra staden med gula spårvagnar och många gamla industribyggnader. Detta blandas med moderna inslag i stadsbilden och ett brett utbud av butiker och restauranger. Genom Norrköping rinner Motala ström och runt den finns det många lummiga promenadstråk att njuta av. Det passar lika bra för den unga studenten som den naturälskande pensionären att köpa en lägenhet i Norrköping.

Pågående projekt

Lägenhet i Norrköping med hög standard

Att bygga med hög standard handlar till stor del om att göra aktiva val. Botrygg har därför gjort valet att enbart använda riktigt bra material – det finns inga genvägar till ett hållbart bygge. Husen byggs som standard med en stensockelfasad. Fasaden blir då mycket slittålig, vilket i förlängningen innebär minskade underhållskostnader för bostadsrättsföreningen. Det finns mycket att välja på när det är tid för att köpa bostadsrätt i Norrköping. Vi tillverkar bra lägenheter som har fokus på kvalitet och lång livslängd.

Köpa bostadsrätt i Norrköping

Alla ska kunna hitta sin drömbostad. Därför tillverkar Botrygg lägenheter i flera storlekar till både singelhushållet och barnfamiljen. Vi har ständigt nya projekt på gång med olika styrkor, både vad gäller läge och utformning. Det kan vara allt från närhet till förskolor till trevliga ytor utomhus att umgås på. Allt eftersom vi startar upp eller planerar nya projekt kommer det ut på vår hemsida.

En känsla av rymd

Att bo i en lägenhet i Norrköping ska kännas rymligt och härligt. Därför fokuserar vi på mycket ljusinsläpp i hela lägenheten. Det naturliga ljuset är viktigt för välmåendet och kombineras med en takhöjd på 2,6 meter. Byggnormen ligger på 2,4 m, vilket ger mer än 2 dm högre än vad som är vanligt. På så sätt får vi lägenheten att upplevas som större, rymligare och mer välkomnande.

Planerade projekt

Rulla till toppen