Södra Ladugårdsängen, etapp 3

I Ladugårdsängen finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg. Både centrum och universitetsområdet når ni på 10 minuter med cykel. Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd bl.a. Gustavsvik med dess välkända upplevelsebad, motionsanläggning och relaxavdelning, Backahallen med tennis- squash- och badmintonbanor, Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus samt flertalet fotbollsplaner och stora grönytor.

Vårt nya kvarter i området kommer att bestå av ett hus på fem våningar mot norr och Karldalsallén samt en mer öppen struktur bestående av tre stadsvillor mot söder och golfbanan. Detta ger både öppna siktlinjer och gångstråk mot söder. Golfbanans grönska kommer in i kvarteret på ett naturligt sätt och skapar utblickar över rekreationsområdet.

Som alltid kommer bostäderna att hålla Botryggs höga standard vad det gäller val av material, genomgående parkettgolv, kakel/klinker i badrum och köksbänkskivor i svart granitsten. Kvalitativa hem att trivas i!

Fakta

Namn Södra Ladugårdsängen, etapp 3
Antal ca 130 lägenheter
Upplåtelse Hyresrätt, Bostadsrätt
Tidplan Planerad byggstart kvartal 4 2017

Dokument

Karta