Barkabystaden

Vi erhöll via en markanvisningstävling uppdraget att bygga lägenheter i Barkarbystaden och byggnationen påbörjades under hösten 2022 och beräknas vara klart sommaren 2024. Vi bygger projektet åt CityCon som senare kommer äga och förvalta fastigheten. Uthyrning samt försäljning kommer ske via CityCon.

Projektet kommer att bestå av 203 lägenheter i varierad bygghöjd där det högsta huset kommer att bestå av åtta våningar. Lägenheterna utformas som både hyresrätter och äganderätter och i bottenplan kommer det även finnas plats för nio verksamhetslokaler. I projektet byggs även ett garage i markplan med ovanpåliggande innergård.

Att bo i Barkarbystaden är att vara en del av en unik stadsutveckling. Här erbjuds lägenheter med uthyrningsrum eller möjlighet till generationsboende. För egenföretagaren finns möjlighet att ha kontor/verksamhet i avskiljbar del av lägenheten. Allt uppfört i hög kvalitet och med svårslagen kombination av närhet till naturområden och kommunikation.

Barkarbystaden är ett av Sveriges största områden för stadsutveckling. Här planeras för 14 000 bostäder i en levande stadsmiljö.

Fakta

203 hyresrätter samt äganderätter och 9 lokaler
Botrygg bygger åt CityCon som senare kommer äga och förvalta fastigheten.

Rulla till toppen