Botrygg nominerade som Sveriges bästa fastighetsförvaltare för sjunde året i rad

De goda resultaten för Botryggs fastighetsförvaltning fortsätter och företaget är nu nominerat för sjunde året i rad till det prestigefyllda priset som landets bästa fastighetsförvaltare. Det är de tre företag som når bäst resultat i Branschindex hyresgästundersökning som nomineras.

Branschindex genomför varje år en undersökning där landets hyresgäster får besvara frågor om bland annat förvaltningspolicy och kundservice där svaren sätter betyg på hyresvärden. Precis som under 2016 är två östgötaföretag nominerade, i år är det Ödeshögsbostäder i klassen ”bostäder under 1 000 lägenheter” och Botrygg i klassen ”bostäder över 1 000 lägenheter”.

─ Det är med stor glädje och stolthet som vi för sjunde året i rad tar emot nominering som Sveriges bästa bostadsförvaltare. Vi jobbar kontinuerligt för att få våra kunder att trivas så bra som möjligt med oss som hyresvärd och detta är en bekräftelse på att det jobb vi gör uppskattas av våra kunder, säger Henrik Söderbring, förvaltningschef på Botrygg.

Vinnaren till att bli Sveriges bästa fastighetsförvaltare presenteras på fastighetsmässan Business Arena i Stockholm den 21 september.

Branschindex är ett initiativ av AktivBo och Tidningen Fastighetsnytt som syftar till att ge Sveriges alla bostads- och fastighetsbolag möjlighet till att mäta sin förvaltningskvalitet. Mer info här: www.branschindex.se

Rulla till toppen