Regnbågsgatan 7, Vårflodsgatan 25-29

I Tyresö har Botrygg uppfört ett landmärke i direkt anslutning till centrum. Den 16 våningar höga byggnaden innehåller 105 lägenheter fördelade på 1-4 rum och kök. Här erbjuder vi våra hyresgäster ett högkvalitativt boende med närhet till både service och kommunikationer.

Byggnaden har gestaltats med utgångspunkt i långsiktig hållbarhet och livskvalitet.

Botrygg erhöll projektet genom en markanvisningstävling sommaren 2014. Tävlingen gällde etapp ett av nybyggnationen och inkluderade två kvarter med mindre flerbostadshus samt det kvarter som Botrygg erhöll med ett höghus på sexton våningar. Tyresö kommun beskriver utbyggnaden av Norra Tyresö Centrum som ett stort, viktigt och spännande steg mot visionen att Tyresö år 2030 ska vara Stockholmsregionens mest attraktiva kommun med 50 000 invånare.

Botrygg lämnade in det vinnande bidraget tillsammans med arkitektkontoret Semrén och Månsson.

Lägenheterna i Tyresö hyrs ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm. Är ni intresserade av en bostad i projektet ber vi er ställa er i deras bostadskö på https://bostad.stockholm.se/.

För fastigheten har vi erhållit särskilt stöd från staten för att kunna erbjuda prisvärda hyreslägenheter. Förutom att lägenheterna förhyrs till överkomlig hyra är lägenheterna även energieffektiva och förbrukar maximalt 88 % av Boverkets energikrav vilket gynnar såväl dig som hyresgäst som miljön.

Fakta

Beteckning: Vårfloden 1
Fastighetstyp: Bostad
Område: Stockholm

Rulla till toppen