Bostadsrätter i Uppsala

Uppsala är av en av Sveriges äldsta storstäder och världskänd. Domkyrka, universitetet och så klart blomsterkungen Carl von Linné har satt beständiga avtryck på staden. Idag är det en modern stad som är lätt att trivas i. Näringslivet, utbildning och närheten till naturen är några av sakerna som lockar många invånare. Botrygg bygger och gör det möjligt att köpa bostadsrätt i Uppsala.

Investera i bostadsrätt i Uppsala

Beslutet att köpa bostadsrätt i Uppsala är ofta ett av de största beslut du ställs inför. Gör en bra investering och köp en lägenhet som byggts med fokus på hållbarhet. Efter drygt 40 år i branschen vet vi på Botrygg vad som krävs för att bygga riktigt bra bostäder. Därför väljer vi enbart exklusiva och genomtänkta detaljer i kombination med kvalitativa materialval. Vi arbetar enbart med väl beprövade konstruktioner som ger bästa resultat. Att köpa lägenhet i Uppsala från Botrygg är, som vårt namn antyder, en trygg affär för din boendesituation.

Bra materialval hela vägen

De material vi väljer att använda ska hålla under många år. Därför kommer du att mötas av gedigna trägolv och ett kök av hög kvalitet från Ballingslöv när du köpt lägenhet i Uppsala från oss på Botrygg. I flera av våra bostadsrättsprojekt är vitvarorna helt integrerade. Allt utförs med en extremt noggrann finish som är lätt att tycka om.

Andra detaljer hos Botrygg

Samtliga fastigheter som vi bygger har en energiförbrukning som understiger Boverkets krav. Våra välisolerade hus är inte bara energibesparande utan tillsammans med våra lågenergifönster bidrar de även till en tyst innemiljö.

Rulla till toppen