Bostadsrätter i Linköping

Linköping är Sveriges femte största stad där flera högteknologiska företag inom exempelvis flygteknik och trafiksäkerhet har sitt säte. Att köpa lägenhet i Linköping innebär tillgång till en levande stad med hållbarhetsfokus och ett stort utbud. I Linköping bor både studenter, barnfamiljer och pensionärer. Botrygg bygger både små och stora bostadsrätter i Linköping.

Företag i tredje generationen

Botrygg är ett familjeföretag som grundades på 80-talet och idag drivs i tredje generationen. Som företag engagerar vi oss i processens helhet och mer därtill. 2019 fick vi pris för vårt samhällsengagemang. För oss är det viktigt att ta ansvar i hela kedjan, vilket gör det möjligt att köpa bostadsrätt i Linköping som både håller hög kvalitet och bidrar till ett bättre samhälle. Vi är stolta över att vara en del av den lokala kulturen på de orter som vi bygger fastigheter på.

Köpa lägenhet i Linköping

Linköping är en attraktiv stad som har något för alla. För att bygga en bostadsrätt som håller ett högt värde krävs att mycket fungerar. Vi har egen personal i nästan varje steg i projektet, från första tanke till färdig produkt. Det ger oss kontroll över hela kedjan. Efter nästan 40 år i branschen arbetar vi enbart med väl beprövad konstruktion som är hållbar och främjar en god livsstil. En annan väg till att bibehålla en hög standard och kvalitet är att välja det bästa materialet.

Bra materialval

När du väljer att köpa en lägenhet i Linköping av oss kan du vara trygg i att det är genomgående bra materialval. Helkaklat badrum och gedigna trägolv är två av materialvalen som vi på Botrygg satsar på. Allt utförs med en noggrann finish som genomgående ger en vacker yta i hela lägenheten. Ett exempel på detaljer i i flera av våra bostadsrätter i Linköping är snedställda smygar i alla fönster, som ger en estetisk inramning och ökar det naturliga ljusinsläppet.

Rulla till toppen