Bostadsrätter i Stockholm

Sveriges huvudstad, Nordens Venedig, Stockholm. Denna vackra stad med Mälaren som sträcker sig hela vägen in i de centrala delarna av staden och lockar miljoner turister årligen. Det kan finnas många anledningar till att bo här. Människor är födda i staden eller flyttar hit för att studera eller arbeta, för familjen eller kärleken. Oavsett anledning är det en bra investering att köpa lägenhet i Stockholm. Vi på Botrygg producerar lägenheter i flera storlekar, med stor omsorg för både klimat, kvalitet och kultur.

Flytta in i nyproduktion

Känslan av nytt är eftersträvansvärd även när det kommer till lägenheter. Botrygg har alltid något spännande bostadsprojekt i Stockholm på gång. Att köpa en bostadsrätt i Stockholm är en stor affär, och vi finns med hela vägen till inflytt. Smart planlösning för att ta tillvara på all boyta är viktigt och vi strävar alltid efter att ha en generös takhöjd på 2,6 m. Takhöjden skapar också en känsla av rymd, vilket i kombination med ljusa färger ger ett öppet och välkomnande hem.

Köpa lägenhet i Stockholm

Vi satsar på att bygga kvalitativa lägenheter av hållbara material i Stockholm. En av dessa detaljer är massiva innerdörrar, som både är funktionella och vackra livet ut. Runt dörrarna sätter vi upp dörrfoder som är gerade i hörnen – gammal hantverkstradition när den är som bäst. Bakom gipset på väggarna monterar vi träfiberskivor. Det kommer att underlätta när det är dags att skruva i väggen, oavsett om det är för att fästa en bokhylla eller hänga upp tavlor på väggarna.

Ett bra val

Botrygg är ett privat bygg-och fastighetsbolag som varit aktivt i nästan 40 år. Vi vet vad som krävs för att bygga riktigt bra bostadsrätter i Stockholm. Därför isolerar vi våra fastigheter med stenull, som både är ett miljövänligt val och en brandsäker isolering. Välisolerade hus innebär att du köper en lägenhet i Stockholm som är energieffektiv och samtidigt hjälper till att isolera från ljud utifrån.

Rulla till toppen